Teknik patron Yaman`dan basın toplantısı

Teknik patron Yaman`dan basın toplantısı

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman: Hiçbir futbolcunun forması ona zimmetli değil”






Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman:


Hiçbir futbolcunun forması ona zimmetli değil”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Fuat Yaman, Kartepe ve Kızılcahamam'da gerçekleşen kampların ardından takımın bulunduğu düzeyi olumlu bulduğunu açıkladı.



Yaman, düzenlediği basın toplantısında, bu sezon 18 futbolcuyla yollarını ayırıp, kadrolarına 14 yeni futbolcu kattıklarını vurgularken, şunları söyledi:

Kadromuz, üçü kaleci olmak üzere 21 futbolcudan oluşuyor. Kamp döneminde oynadığımız 7 hazırlık maçından genellikle memnunum. Deneyimli ve genç oyuncuların birlikte olduğu homojen yapılı kadromuzun birbirine uyum sağlamasıyla birlikte takımın gerçek gücünün ortaya çıkacağına inanıyorum. İlk lig maçımızın Fethiyespor ile kendi evimizde oynayacağız. Bandırmaspor'un, ilk lig maçına en iyi düzeyde çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak hiçbir futbolcunun forması ona zimmetli değildir. Hak eden, formasını alıp, giyer.”

Gruplarında bu yıl, Bandırmaspor ile birlikte Fethiyespor, Bugşasspor, Turgutluspor, Güngören Belediyespor, Hatayspor ve Giresunspor'un da, PTT 1. Ligi'ne yükselmek amacıyla mücadele vereceklerini düşündüğünü vurgulayan bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Fuat Yaman, Ancak, geçen iki yıl kapısından döndüğümüz 1. Lig'e bu yıl yükseleceğimize inanıyor ve tüm hesaplarımızı bunun için yapıyoruz” dedi.

Yaman, basının yapıcı eleştirilerine de her zaman açık olacaklarını sözlerine ekledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli