Teknik ve Anadolu Kız meslek lisesinde mezuniyet sevinci

Teknik ve Anadolu Kız meslek lisesinde mezuniyet sevinci

Mezun olan 158 Genç kız törenle diplomalarını alıp kepleri havaya attılar




Kentimizin önemli Eğitim kurumlarından Teknik ve Anadolu Kız Meslek Lisesi 2011-2012 yılı mezunlarını verdi. 158 pırıl pırıl genç kızımız diplomalarını düzenlenen etkinlik ile aldılar.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa Okul Müdürü Zübeyir Çömlekçi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ardından, Müdür Zübeyir Çömlekçi mezun olan öğrencilere ve velilere hitaben duygulu bir konuşma yaptı. Konuşmasında;” Bugün bizim düğünümüz, şenliğimiz var. Sevinçliyiz. Ama içimizde bir burukluk var. Zira siz kıymetli evlatlarımızı 4 yıl süren birliktelik sonrası yeni bir hayata uğurluyoruz. Bugün sizleri yetiştirmenin verdiği haz ile çok mutluyuz. Sizlerden ayrıldığımız için içimiz buruk. Sizleri yetiştiren Bandırmanın en iyi kadrosu öğretmenlerinizi de bu önemli çabalarından ötürü kutluyorum. Bunun hazzını da yaşıyoruz. Sizleri kutluyorum ve gözlerinizden öpüyorum.”dedi. Başak Ceylan'ın sunumu ile başlayan diploma töreninde kızların içerisinde Büşra Nizam isimli bir öğrenci vardı ki; katılanlardan büyük alkış aldı. Büşra Nizam'ın tekerlekli sandalye ile aldığı diploma sonrası sashneye çıkan Müdür Çömlekçi Büşra'yı ve onu hergün kucağında okula getiren ve götüren ailesini de kutladı. Program daha sonra topluca çekilen resim, keplerin havaya atılması ve ikramlarla son buldu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli