Teknolojiyi kullandı

Teknolojiyi kullandı

CHP Erdek Belediye Başkan Adayı Mim.Hüseyin SARI, seçmenine teknoloji ile mesaj veriyor

CHP Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı 30 Mart`ta yapılacak yerel seçimler için ünlü televizyon yapımcısı dostlarından stratejik destek aldı.

Sarı, dostları tarafından bir biri ardına hazırlanan profosyonel çekimler ve hazırlanan reklam filmleri ile yerel seçimlerde büyük hit aldı.

CHP Başkan adayı Sarı, yapılan çalışmanın görsellikle örtüştürülmesinin anlam kargaşası yaşanmadan daha objektif olarak gözlendiğini, kendilerininde sanal alemdeki izleme oranları ile seçim bölgesinde halkın nabzını tuttuğunu söyledi.

Sarı, izlenen kliplerin anlaşılabilir olmasının karşılığını aldıklarını, gittikleri bir çok yerde kendilerine yöneltilen soruların klip izleniminden alındığını gördüklerini söyledi.

CHP Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı, yepyeni bir Erdek özlemiyle geldiklerini, tecrübeli ve istikrarlı meclis ekibi ile Erdek`te bütünüyle değişim rüzgarları estireceklerini söyledi.

Sarı, yaptığı açıklamada ``30 Mart`tan sonra Erdek`te  yaşanacak değişim rüzgarları ilk bakışta fark edilecektir.`` dedi.

Sarı, Erdek ve kırsalındaki seçmenlere seslenirken 30 mart mahalli seçimlerinin sadece Erdek değil ulusal anlamda bir değişimin öncüsü olacağını vurgulayarak ``Hiç kimse oyunu ziyan etmesin, bu ülkenin kurtuluşunda akıtılan her damla kan, bugün bizim özgür ve bağımsız yaşamamıza neden olmuştur, Bugün boşa atılacak her oy kaybolmaya yüz tutmuş milli değerlerimizin yok olmasına olanak sağlayacaktır, Bu nedenle hangi partili olurlarsa olsunlar, geçmişte hangi partiye oy vermişlerse versinler ben tüm Erdeklileri bu seçimde CHP yi tercih ederek Büyükşehir`e güçlü bir ekip göndermelerini istiyorum.`` dedi.




  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli