Teksüt personelinin %48´i kadın

Teksüt personelinin %48´i kadın

Teksüt´te 8 Mart Kadınlar Günü Kutlaması

Türkiye´nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, Balıkesir´in Gönen ilçesindeki fabrikasında 8 Mart Kadınlar Günü´nü kutladı. Personelinin neredeyse yarısı kadınlardan oluşan Teksüt´te kadın çalışanlar, 8 Mart´ta işyerinde karanfillerle karşılandı.

Teksüt, sadece süt ve süt ürünleri sektöründe değil, tüm Türk gıda işletmeleri arasında kadın istihdamına büyük önem veren bir marka olarak öne çıkıyor. Sosyal hayatın içinde üreten, kendini geliştiren ve emek veren kadınları destekleyen Teksüt´te, 500 kişiye ulaşan personelin yüzde 48´i kadın çalışanlardan oluşuyor.

Ağırlıklı olarak Teksüt´ün Balıkesir Gönen´deki fabrikasında görev yapan kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nde karanfillerle karşılandı. Fabrika bahçesinde yapılan kutlamada karanfillerin yanı sıra tüm kadın çalışanlara birer hediye paketi ve teşekkür mektubu verildi.

Düzenlenen kutlamada konuşan Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, Teksüt´ü ülkenin en büyük kuruluşlarından biri arasına taşıyan başarıda kadınların çok önemli katkısının olduğunu söyledi. Arınık, kadın personele seslenerek, ?Bizimle ürettiğiniz değerler ve ortaya koyduğunuz kıymetli emekleriniz için size gönülden teşekkür ederiz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nüz kutlu olsun? diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: Teksüt personelinin kadın
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli