Televizyon yıldızları Aylin ile Eser`in Aşkları Erdek`te alevlendi.

Televizyon yıldızları Aylin ile Eser`in  Aşkları Erdek`te alevlendi.

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinin Aylin`i Farah Zeynep Abdullah ile "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla adını duyuran genç oyuncu Eser Yenenler, bir süredir birlikteliklerini gizlemek için gazetecilerden köşe bucak saklanıyorlardı.

İki sevgili Dizi ve çekimlerden fırsat bulup birlikte olmanın hasretini Ramazan bayramı nedeniyle yaşanan 9 günlük tatilde çıkarttı.

Yakın bir dostun Erdek Cuğra`daki villasına yerleşen sevgililer dışarıya ancak akşam yemeklerini yemek için çıktılar.

Gündüzleri balkonda güneşlenip, eve servis veya aperatifle günü geçiren çift 9 gece Cuğra`nın nihayetinde bulunan Refi Taviloğlu çitliğindeki kır gazinosunda baş başa akşam yemeği yediler.

Özellikle geceleri göden ırak olan mekanın otantik ortamında el ele göz göze hasret gideren genç sevgililer, İşletme sahiplerine de tembihli olarak kendilerini kimsenin fark etmemesini sağladılar.

Dizi hayranlarından bir dostumuzun ikiliyi fark etmesi üzerine yaptığımız araştırma`da Aylin (Farah) ile Eser`in Erdek tatilleri sona ermişti.

Aşklarını gizli köşelerde gözlerden ırak taçlandırmak isteyen ikilinin `` Neden Erdek, Neden Taviloğlu çiftliği ?`` sorusuna ise kır gazinosu işletmecisi Müeddet Taviloğlu yanıtladı.

 

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinin Aylin`i Farah Zeynep Abdullah, Çocukken`de ailesi ile yazları buraya gelirler, tatil yaparlardı, Erdek ve Bahçemizde çocukluk anıları vardır, tatil vesilesi ile hem hasret giderdiler,Hem de özlem.`` Dedi.

 

 

 

Eser Yenenler`den sevgilisi Farah Zeynep Abdullah`nın oynadığı Aylin rolü için beddua gibi temenni.

"Öl de görüşelim Aylin"

Dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Aylin karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah`ın sevgilisi Eser Yenerler Twitter sayfasından isyan etti.

 

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"nin dün akşam yayınlanan ilk bölümünde Aylin kocası Murat`ın kendisini öldürme girişimini engellemeye çalışırken tabancadan çıkan kurşunun hedefi oldu.

Ve dizi Aylin`in durumu netlik kazanmadan sona erdi. İşte tam o saatlerde sevgilisiyle sık görüşememekten yakınan Yenerler, bu sıkıntısını şu sözlerle ifade etti: "Aylin öl de çekimler bitsin daha çok görüşelim."

 

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı