TEMAD´ın 32. yılı

TEMAD´ın 32. yılı

?Dünya Astsubaylar Günü?, Erdek´te de kutlanıyor

?Dünya Astsubaylar Günü?nün dördüncü, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği´nin(TEMAD) 32. Kuruluş yılı Erdek´te de kutlandı. Bu amaçla, TEMAD Erdek Şubesi lokalinde bir kutlama gerçekleşti. Dernek üyelerinin katıldığı kutlamada bir konuşma yapan TEMAD Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, astsubaylık mesleğinin, Türk Silahlı Kuvvetleri´nin omurgasını oluşturduğuna dikkat çekerken, ?Astsubaylar, her zaman vatanına, milletine, bayrağına ve Atatürk´e yürekten bağlı görev yapmışlar ve yapmaktadırlar? dedi.

Ülkemizin ve çevremizin karmaşık bir ortamda bulunması nedeniyle daha fazla bir kutlama programı uygulamayarak kendi aralarında, küçük bir etkinlikle yetindiklerini vurgulayan Eraslan, şunları söyledi:

?Dernekçilik çok zor iş. Çünkü, fahri yapılan işler yürek, para ve birliktelik ister. Sahildeki eski lokalimizden çıkarıldıktan sonra pes etmedik. 16 aydan beri, bu lokalimizin yaşaması için çaba harcıyoruz. Siz değerli üyelerimizden beklentimiz, fırsat buldukça bu lokalimize uğramanız ve bizlere en azından moral desteği vermenizdir.?

/resimler/2016-10/17/1345376537853.jpg

BENİM SON DÖNEMİM

Eraslan, TEMAD başkanlığında son dönemi içinde bulunduğunu belirtirken, şöyle konuştu:

?Artık hem çok yoruldum, hem de sağlık sorunlarım, bu görevi yürütmeme engel olmaya başladı. TEMAD yönetiminde bu benim son dönemim. Sizlerden ricam, nisan ayında gerçekleştireceğimiz genel kurulumuza kadar yeni yönetim için şimdiden hazırlık yapmanızdır. Yeni oluşturulacak yönetim kuruluna dışarıdan da olsa elimden gelen desteği vermeye hazırım.?

Ardından, TEMAD üyelerine çeşitli ikramlarda bulunuldu.  Önder BALIKÇI

/resimler/2016-10/17/1346013100759.jpg



Anahtar Kelimeler: TEMAD yılını
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli