Temiz deniz ve doğası ile yaşanacak yer Avşa!

Temiz deniz ve doğası ile yaşanacak yer Avşa!

Her yıl çok sayıda insan tarafından tatil beldesi olarak tercih edilen Avşa adası çok özel ve kendinizi rahat huzurlu hissedeceğiniz seçkin yerlerdendir.

Her yıl çok sayıda insan tarafından tatil beldesi olarak tercih edilen Avşa adası çok özel ve kendinizi rahat huzurlu hissedeceğiniz seçkin yerlerdendir.

 
Özellikle yaz aylarında tatil için çokça tercih edilen Avşa gerek temiz denizi ile gerek plajları ile çok beğenilen bir yerdir. Her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisttin tatil yaptığı bir belledir. Ucuz otellerin ve Apart denilen küçük evlerin bulunduğu tamda ucuz tatilin adresidir. Özellikle gençlerin her yaz gittiği ve müptelası olduğu özel tatil yerleri Avşa adasında bulmak mümkündür.  Otel konaklamalarında doğa yürüyüşleri ve tekne turlarının yapıldığı özel geziler düzenlenmektedir. Temiz denizi muhteşem doğası ve nezih insanların bulunduğu Avşa adası
 
Avşa Adası Tatil Yerleri
 
Yaz aylarında en çok tercih edilen tatil mekanıdır. Adaya ulaşımınızı deniz otobüsleri ile rahatlıkla yapabilirsiniz. Avşa adası ucuz oteller tatil yapmak için çok büyük miktarlarda para harcamanıza da gerek yoktur. Otelleri çok uygun fiyatlarla müşterilerini ağırlamaktadır. Yarım pansiyon tam pansiyon olarak otel tercihinizi yapabilirsiniz. Özellikle sabah kahvaltıları organik ürünlerle yapabileceğiniz köy ekmekleri ile çeşitlendirilmektedir. Avşa adasında tatil yapmak için yaz mevsimini beklemenize gerek yoktur kış aylarında da çok sakin sessiz tam kafa dinlenecek ve huzur bulunacak bir yerdir. 
 
Avşa Adası Ucuz Oteller
 
Her yıl çok sayıda insan tarafından tatil beldesi olarak tercih edilen Avşa adası çok özel ve kendinizi rahat huzurlu hissedeceğiniz seçkin yerlerdendir. Avşa adasında tatil yapmak için çok miktarda para harcamanıza gerek yoktur. Avşa adası otelleri ucuz ve kaliteli hizmet sunan yerlerdir. Özellikle adaya tatile gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız sorunsuz tatil yapmanızı sağlayacaktır. Tercihinize göre yarım pansiyon tam pansiyon olarak oteller hizmet vermektedir. Yarım pansiyon olarak tercih ettiğiniz oteller sabah kahvaltısı ve akşam yemeği olarak hizmet verir. Dilerseniz Avşa Adası´nda bulunan apartlarda kalabilir kendi yemeğinizi kendinizde pişirebilirsiniz. Bunun için Ok Apart ideal bir tesistir.
 
Tam pansiyon oteller açık büfe sabah kahvaltısı öğlen yemeği akşam yemeği olarak belirtilen saatlerde hizmet vermektedir. Avşa adası özellikle deniz severlerin değişmez adresidir. Avşa Adası´na 3 dk mesafedeki Yiğitler Köyü Temiz denizi ve muhteşem plajları ile tatil için en çok tercih edilen seçkin yerlerdendir. Ulaşımı feribot ile yapılır sonrasında tercih ettiğiniz otele minibüs ya da otobüslerle ulaşabilirsiniz. Yaz tatilinizi Avşa adasının muhteşem doğasında ve temiz denizinde geçirebilirsiniz. 


  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı