Temiz çıktı

Temiz çıktı

24 Saatlik Corona kabusu, tahlillerin temiz çıkması üzerine herkes rahat bir nefes aldı.

Erdek'li, İsmail Cem Eken, 26 Şubat Salı öğle saatlerinde grip enfeksiyon şüphesi ile gittiği Erdek Devlet Hastanesinde gemi personeli olarak yurt dışı seyehatleri olduğunu, rahatsızlığının Dünya gündemindeki CORONA virüs etkisinde olabileceği ihtimalini belirtmesi üzerine başlayan hareketli ve kabus dolu saatler 24 saat sonra Ankara'dan gelen "Temiz" raporu ile herkez rahat bir nefes aldı.

Erdek'ten Bandırma Devlet Hastanesine sevk edilmesi ardından psikoloji servisi boşaltılarak özel bölümde karantina altına alınarak olası CORONA virüsüne karşı olağan dışı önlemlerin alındığı Bandırma Devlet Hastanesine rapor sonuçları "TEMİZ" olarak ulaşması üzerine rahat bir nefes alındı.

Uzak doğu ve çevremizdeki ülkelerde baş gösteren CORONA virüsü salğını nedeniyle TC Sağlık Bakanlığı tarafından tüm sağlık kuruluşlarına gönderilen tedbirler ve uygulanacak önlemler genelgesinin personel üzerinde etkisi geçmeden yaşanan İsmail Cem Eken konusu Bandırma Devlet Hastanesi üzerinde kabus etkisi yaptı.

Sanal alemin klavyaşörleri konunun seneryosunu hazırlarken kulaktan dolma yaşananlara kendi öngörülerini katınca Bandırma bir anda ülke gündemine girdi.

Yurdun bir çok tarafından Bandırma daki yakınları yanı sıra gerçeği basın yayın kuruluşlarında arayanlar, ilk 12 saat tatmin edici yanıt bulamayında senaryolarına Devlet Hastanesinin karantinaya alındığı, Bakanlığın Hastane yönetimine konuya ilişkin açıklama yasağı getirdiği rivayetleri, "Aman abii benden mi saklıyorsun!..." lara kadar ulaştı.

Bandırma Devlet hastanesi yönetiminin kararlı ve özgüvenli tavrı sadece konu hakkında bilgiye ulaşmak isteyen basın kuruluşlarına değil, özel bölümde karantinaya alınan ve çok özel temaslar sonucu kimse ile görüştürülmeyen İsmail Cem Eken'de herkes kadar endişe içinde bir 24 saat yaşamak durumunda kaldı.

Bugün akşam saatlerinde raporların açıklanması ile evrakları tamamlanıp taburcu edilen İsmail Cem Eken, bir kez daha Bandırma Manşet'e konuştu.

Bandırma devlet hastanesi çıkışında Bandırma Manşet ekranlarından canlı yayına alınan İsmail Cem Eken, gerek Erdek'te, gerekse Bandırma'da kendisi için gösterilen çabadan dolayı tüm hastane personeli ve yönetim çevrelerine teşekkür ederken yaşattığı kabus nedeni ile gelişmeleri yakından takip edip endişe duyan herkezten özür diledi.



Anahtar Kelimeler: Temiz çıktı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli