Temizle, temizle bitmiyor.

Temizle, temizle bitmiyor.

Bandırma Rotary kulübü Erdek liman içinde 7. geleneksel dip temizliği gerçekleştirdi.

Bandırma Rotary kulübünün Erdek belediyesi ve Erdek Dalış kulübü bileşenleri ile 7. deniz dibi, dip temizliği gerçekleştirildi.

Erdek Dalış kulübünden 10 Dalgıç'ın yanı sıra bazı Rotary kulübü üyelerinin kıyafet kuşanarak daldığı dip'te neler çıktı, neler!..

Öncülüğünü alkol şişeleri, halat, ağ, çapari, tabak, çatal, bıçak, otomobil lastiği, tava, tencere, sandalye vs. Dalgıçların deniz dibinden topladıkları atıkların önünde günün anı fotoğrafı çekilmesi ardından elde edilen çöpler Belediye ekipleri tarafından römork vasıtası ile toplanarak çöplüğe gönderildi.

Sosyal ve kültürel etkinlikleri ile kendilerinden övgü ile bahsettiren Bandırma Rotary kulübü dönem Başkanı Mim. Yener Ok, “Gönüllü gurupları tarafından zaman ve mesai gözetmeksizin toplum adına yapılan çalışmalara sosyal çalışma diyoruz. Kulübümüz bu yıl 7. sini düzenlediği Deniz dibi, dip temizliği Erdek belediyesi ve Erdek dalış kulübü işbirliği ile bir kez daha başarıyla gerçekleştirildi. Katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Denizlerimiz varlığımızın devamı noktasında bize birçok yaşamsal katkısı olan önemli alanlardır. Bilinçli bir toplum olmanın ana maddesi içinde yaşadığımız denizlerimizi kirletmemektir. Bandırma Rotary kulübü olarak bu anlamdaki eğitim seminerlerimiz yıl içinde öğrenci gurularını bilgilendirmek ile sürecektir. Vazgeçmek yok, yaşadığımız sürece sağlıklı nesillerin, sağlıklı çevrelerle yetişmesi mümkündür.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Temizle temizle bitmiyor.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı