TEMİZLİK FİLOSU BÜYÜYOR

TEMİZLİK FİLOSU BÜYÜYOR

Şehrimizde temizlik hizmetleri özel sektör marifeti ile yürütülmekte olup, daha modern bir temizlik hizmeti için 2012 yılı ihalesinde Mini süpürme aracı (Applied Sweepper ) belediyemiz için hizmet verecektir.

Demo sürüşü için şehrimize gelen bu araç Cumhuriyet Meydanı, Sahil Bandı, Sevgi Yolu, İstiklal Caddesi gibi trafiğe kapalı alanlarda oluşan çekirdek kabukları, yaprak ve tozları süpürerek demo sürüşü gerçekleştirmiştir.

Mini süpürge aracı özellikle yayaların yoğun olduğu alanlarda, kalabalık meydanlarda, şehir merkezlerinde ki temizlik çalışmalarında kullanım kolaylığı sağlıyor. Yapraklar, meşrubat kutuları, toz, sigara izmaritleri ve yiyecek ambalaj artıkları gibi çöpleri hızlı ve etkili bir şekilde toplayan mini süpürge aracında süpürme işlemi sırasında toz kaldırarak çevredeki insanlara zarar vermemek için fırçaların üzerinde su püskürtme sistemi bulunur. Boyutları ve kıvrak yapısı sayesinde yüksek manevra kabiliyetine sahip olan mini süpürge aracı özellikle şehir merkezi olmak üzere Bandırma sokaklarında temizlik çalışmalarında ihalesi yapıldıktan sonra kullanıma başlanacak.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli