TENİS BANDIRMA´DA MEYDANA İNİYOR?

TENİS BANDIRMA´DA MEYDANA İNİYOR?

Cumhuriyet Meydanı´nda ?Sokak Tenisi? etkinliği gerçekleştirilecek.

Bandırma Kaymakamlığı, Bandırma Belediyesi ve Bandırma Tenis Kulübü işbirliği ile Cumhuriyet Meydanı´nda ?Sokak Tenisi? etkinliği gerçekleştirilecek.

?Tenisi Seven Gelsin? sloganıyla 4 Mart 2018 Pazar günü saat 10;30´dan itibaren Cumhuriyet Meydanı´nda başlayacak etkinlik kapsamında çeşitli gösteri ve maçlar gerçekleştirilecek.

Bandırma´da farklı spor dallarının daha geniş kitlelerle buluşturulması, tenis sporunun yaygınlaştırılması, sosyal sorumluluk düşüncesiyle özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönlendirilerek kötü alışkanlıklardan korunmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlik saat 14;00´e kadar devam edecek.

Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Dr. Hüseyin ERENLER, Bandırma´da böyle bir organizasyonu hayata geçirmekten son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan ERENLER, ülkemiz genelindeki sponsorluğunu TEB´in üstlendiği ?Sokak Tenisi? etkinliğinin, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından da desteklendiğini söyledi.

Dr. Hüseyin ERENLER, spora olan destekleri ve Bandırma´da bu etkinliğin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı ilçe Kaymakamımız Günhan YAZAR ve Belediye Başkanı Dursun MİRZA´ya teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Sporun güzelliğini bizzat yaşamak isteyenleri ve tenis severleri 4 Mart Pazar günü Bandırma Cumhuriyet Meydanı´na bekleniyor.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı