Tenis Turnuvası tamamlandı

Tenis Turnuvası tamamlandı

Tenis Turnuvasında Gürsel Aksaç birinci, Oğuzhan Beyis ikinci Oğuzhan Keke üçüncü oldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Gençlik ve Spor Kulübü ile Erdek Gençlik ve Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği tenis turnuvası tamamlandı.
 

Ozan ERTUĞRUL- Üniversitenin Erdek Meslek Yüksekokulunda 10 Ekim´de başlayan ve 3 Kasım´da yapılan final karşılaşmaları ile sona eren turnuva nefes kesen mücadelelere tanık oldu.

Kadınlar kategorisinde 5 sporcunun yarıştığı turnuvada Nevin Özdeş birinci, Fatoş Akan ikinci ve Emine Bozoğlu üçüncü oldu.

/resimler/2019-11/3/2031050233283.jpg

Erkekler kategorisinde 10 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Gürsel Aksaç birinci, Oğuzhan Beyis ikinci Oğuzhan Keke üçüncü oldu.

Final karşılaşmalarının ardından yapılan ödül töreninde dereceye girenlere ödüllerini BANÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe, Erdek İlçe Spor Müdürü Selman Koçu, BANÜ Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Mazak  ve Erdek MYO Sekreteri Kenan Bozoğlu takdim etti.

BANÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe tüm katılımcılara teşekkür ederek ?Erdek Meslek Yüksekokuluna böyle güzel bir tenis sahasının kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir´e, Yapı İşleri Daire Başkanımız Sayın Mustafa İmamoğlu ve ekibine, bu organizasyonu yapan okul sekreterimiz Sayın Kenan Bozoğlu´na ve bu tesisin yapılmasında büyük emeği olan Emin Öngörer´e çok teşekkür ediyoruz. Bölgemiz böylece güzel bir spor tesisi kazandı ve burada çok heyecanlı maçlar izledik. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçlerde daha güzel organizasyonlara ev sahipliği yapacağız. Başta Sayın Kenan Bozoğlu hocam olmak üzere katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2019-11/3/2030400389276.jpg



Anahtar Kelimeler: Tenis Turnuvası tamamlandı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli