Tenis Turnuvası sona erdi

Tenis Turnuvası sona erdi

Bandırma Belediyesi 2. Yaşasın Cumhuriyet Tenis Turnuvası sona erdi.

 Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Yaşasın Cumhuriyet Tenis Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. 10 gün süren Turnuvada 101 sporcu mücadele etti.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur final maçları sonunda yaptığı konuşmada, Geçen yıl pandemi nedeniyle hayatın durma noktasına geldiği günlerde, Bandırma Belediyesi olarak “Yaşasın Cumhuriyet Tenis Turnuvası” düzenlediklerini. Temasın olmadığı çok az spor dallarından biri olan tenisin, düzenlediğimiz turnuvanın da etkisiyle dikkat çektiğini söyledi.  Onur şunları aktardı: “Bu yıl daha çok katılımla; “2. Yaşasın Cumhuriyet Tenis Turnuvası” 15 Ekim’de başladı. Turnuvadaki tüm karşılaşmalar: Paşakent Mahallesi 1067. Sokakta bulunan Bandırma Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşti.. 4 kategorideki turnuvada; Yeni Başlayan Erkekler’de 37, Yeni Başlayan Kadınlar’da 22, Tek Erkekler’de 34, Tek Kadınlar’da 8 olmak üzere toplamda 101 sporcu mücadele etti.

 Genel Direktör M.Kemal Sönmez, Turnuva Direktörü Erol Agen, hakemler: Belgin Agen, Ferhat Dizman, Serhat Yaşar, Gülay Mülavim, Serdal Kandemir, Mehmet Yazıcı’nın görev aldığı ve  heyecan dolu 97 maçın yapıldığı turnuvanın finallerinde:  

Yeni Başlayan Kadınlarda: Büşra Kandemir , Sevinç Kahraman’ı 2-0 yenerek  birinci oldu.

Yeni Başlayan Erkekler finalinde ise, Mahmut Yılmaz Mert İleli 2-0 yendi ve birinci oldu.

Tek Erkeklerde Mete Tavlaşoğlu birinci, Ferhat Dizman ikinci oldular.

Tek Kadınlarda ise; Sueda Baran birinci, İrem Tanbatar ikinci oldu.

Turnuvada görev alan hakemlere ve dereceye giren tenisçilere Belediye Başkan Vekili Aydın Yağar, Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Ayşegül Özdemir tarafından kupa ve hediyeleri verildi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Tenis Turnuvası
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı