Küçük Tenisçilerin Sertifika sevinci

Küçük Tenisçilerin Sertifika sevinci

Gönen Belediyespor yaz spor okulları kapsamında açılan tenis kursuna katılan öğrenciler törende sertifikalarını aldılar.

Gönen Belediyespor yaz spor okulları kapsamında açılan tenis kursuna katılan ve ilerleme kaydeden öğrenciler düzenlenen törende sertifikalarını aldılar.

Sertifikalarını Gönen belediye başkan yardımcısı Abdurrahman Kural’ın elinden alan öğrenciler, kurs boyunca çok eğlenceli anlar yaşadıklarını ve kursun kendilerine çok iyi şeyler kazandırdığını söylediler. Törene katılan Gönen Belediyespor kulüp başkanı İsmail Biroğlu ve kulüp eski başkanı Hüsamettin Tandoğan da kursu başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik ettiler, kurs hocalarına teşekkür ettiler.

2. Etap Yapılacak

Tenise olan yoğun ilgiden dolayı yetkililer, 15 Ağustos tarihinde 2. etap tenis kursu açacaklarını söylediler. Çalışmaları haftada 2 gün yapılan tenis kursu 09’da başlayıp, 12’de sona eriyor. Öğrencilerden ve velilerden yoğun talep gelince 2. etap çalışması yapmak kaçınılmaz oldu. Başvurular bayramdan sonra yine Gönen Belediyesi Beyaz Masa Birimi’ne yapılacak. 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı