Tenis'te Kupalar sahiplerini buldu

Tenis

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor kulübü ve Erdek Gençlik hizmetleri ilçe spor müdürlüğünce gerçekleştirilen 10-Eylül 2021- 2 Ekim 2021 2. Tenis turnuvası sona erdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor kulübü ve Erdek Gençlik hizmetleri ilçe spor müdürlüğünce gerçekleştirilen 10-Eylül 2021- 2 Ekim 2021 2. Tenis turnuvası sona erdi.

Korona virüs kapsamında önceki yıl yapılamayan Geleneksel Tenis Turnuvası'nın 2.si 10 Eylül'de başladı 2 Ekim Cumartesi bugün oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor kulübnün Erdek yerleşkesinde gerçekleşen turnuva Erkek ve kadınlar kategorisinde gerçekleşti. Turnuvaya Bandırma'nın dışında Ankara,İstanbul, İnegöl, Karacabey, Gönen ve Erdek'ten sporcular katıldı.

Turnuva şöleni kadınlarda (a) ve (b) olamk üzere 7 sporcudan, Erkekler ise A-B-C-D gruplarından toplam 21 sporcudan  oluştu.

Geleneksel Tenis turnuvasına Erdek'ten Maraşlıoğlu pastaneleri, Bandırma'dan ise Atak reklam ile Yemtar sporsör oldu.

Geleneksel Tenis turnuvasının bugün oynanan final karşılaşmalarında ise Bayanlar'da 1. Sueda Baran, 2. Nevin Özdeş, 3.Emine Bozoğlu olurken, Erkeklerde 1. Tansu Muco, 2. M. Kemal Aksel, 3.Oğuzhan Keke oldular.

Turnuva finali ardından kürsü yapan Tenisçilere Katılım teşekkür belgesi, kupa ve ödülleri verildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor kulübü Erdek yerleşkesindeki tenis turnuvası şöleni tüm katılımcılarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.



Anahtar Kelimeler: Tenis' Kupalar sahiplerini buldu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı