Tepeden tırnağa dezenfekte

Tepeden tırnağa dezenfekte

Uyarılara kayıtsız kalmayan Özel Bandırma Fen Bilimleri Anadolu lisesi fiziki yapıyı dezenfekte etti.

Dünyayı sarsan KORONA virisi, bir çok ülkeyi etkisi altına alması, aynı oranda etkisi olacağı ülkelerde  olası ihtimallere karşı sıkı önlemlerin alınmasına neden oldu.

Uzak doğu, yakın çevre derken sınır komşularımızda baş gösteren Korana olumsuzluğu ülkemizde de önlem amaçlı tedbirlerin alınmasına neden oldu.

Bandırma Belediyesi bu anlamda Vatandaşların en çok kullandığı Cumhuriyet alanı ve çevresinde sıra dışı dezenfekte çalışması ile ilaçlanmadık yer bırakmadı.

Bandırma Belediyesi kendi yetki alanları çerçevesinde, mobil guruplarla tüm şehri dezenfekte etmekteki kararlılığı, bir çok kamu ve özel kuruluşlarda da benzeri önlemlerin alınmasına neden oldu.

Bakanlık açıklamalarına göre özellikle toplulukların yaşadığı alanların öncelik arzettiği açıklanması üzerine eğitim kurumlarıda bu mücadeleye zaman ve olanak yaratmaya başladı.

Özel Bandırma Fen Bilimleri Anadolu lisesi'de, kent yaşamı dışında olmasına karşın bugün Korona virüsüne karşı, tüm okulu dezenfekte ederek eğitim mesaisini güvence altına aldı.



Anahtar Kelimeler: Tepeden tırnağa dezenfekte
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli