Terk eden sevgilisini bacaklarından vurdu

Terk eden sevgilisini bacaklarından vurdu

Bursa`da, birlikte yaşadığı kız arkadaşı 25 yaşındaki Duygu Döver`in kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle terk etmesine sinirlenen aynı yaştaki Sercan Nalça, genç kızı kurşun yağmuruna tuttu.
Bacağına isabet eden iki kurşunla ağır yaralanan Duygu Döver hastaneye kaldırıldı.
Olay, dün saat 18.00 sıralarında Hacıseyfettin Mahallesi İncirli Caddesi üzerinde meydana geldi.
İddiaya göre, Erdek İlçesi`nde nikahsız olarak 3 yıldır birlikte yaşayan Sercan Nalça ile Duygu Döver arasında son dönemlerde kıskançlık yüzünden sık sık tartışma çıkmaya başladı.
Erkek arkadaşının kendisine tartışmalar sonrası kendisine şiddet uygulamaya başlamasına da dayanamayan Duygu Döver, yaklaşık bir ay önce evi terk ederek Bursa`da yaşayan annesi Sevcan Döver`in yanına döndü.
Dün, kız arkadaşı ile barışmak ve tekrar eve götürmek için Bursa`ya gelen Sercan Nalça, Duygu Döver`nin teklifini kabul etmemesi üzerine çılgına döndü.
Yanında getirdiği ruhsatsız tabancayı çeken Sercan Nalça, genç kadına kurşun yağırdı.
Bacaklarına isabet eden 2 kurşunla yere yığılan Duygu Döver`in yardımına çevrede bulunanlar yetişti. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Duygu Döver, 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi`ne kaldırıldı. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Olay yerinin arka sokağına 10 E 7456 plakalı otomobilini bırakıp kaçan şüpheli Sercan Nalça`nın yakalanması için ise Bursa Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli