Tesadüfün böylesi

Tesadüfün böylesi

İtfaiye önündeki trafik ışıklarında yanan yolcu otobüsüne yıldırım müdahale

Erdek-İzmir-Antalya seferi için bugün saat 16.30 da Erdek terminalinden hareket eden Pamukkale seyahate ait 45 E 3334 plaka sayılı yolcu otobüsü Bandırma’da yandı.

Erdek’ten hareketinin ardından 30 dakika sonra Bandırma’da yanan Pamukkale Seyahat’e ait 45 E 3334 plaka sayılı yolcu otobüsü büyük bir şans eseri Bandırma-Büyükşehir itfaiyesi önünde yanmaya başlaması, felaketin daha büyük boyutlara ulaşmamasına neden oldu.

Bandırma Korozman kavşağı İtfaiye önündeki trafik ışıklarında, Kırmızı ışıkta duran Pamukkale Seyahat’e ait Erdek-İzmir- Antalya seferini yapmakta olan 45 E 3334 plaka sayılı otobüsün arka motor bölümünden dumanlar çıktığını gören başka araçlar, otobüs şoförünü uyarmaları sonucu yangın fark edildi.

Aynı anda olayın Bandırma Büyükşehir İtfaiyesi önünde meydana gelmesi ayrı bir şanstı. Büyükşehir itfaiyesi Otobüs yangınına anında müdahale ederek felaketin büyümemesinden büyük etken oldu.

İtfaiyenin müdahalesi ardından söndürülen otobüs yangını, soğutma çalışmaları ardından Büyükşehir itfaiye bahçesinde güvence altına alınırken, yolcuları başka bir otobüsle yollarına devam ettiler.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli