Teşekkür

Teşekkür

Ozan Onur`dan teşekkür

Değerli Bandırmalılar,

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, şehrimizin geleceği açısından büyük önem taşıyan 2014 yerel seçimlerinden büyük bir zaferle çıktık. % 45.8’lik oy oranıyla halkımızın bize duyduğu güven ve inancı bir kez daha arkamızda hissettik.

Bu büyük gururla Bandırma’nın geleceği adına devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşımaya ve yarınlarımızı sizlerle birlikte inşa etmeye devam edeceğiz.

Saygıdeğer Bandırma Halkına sonsuz teşekkürlerimizle…

                                                                                  Ozan Onur                                                                                                                                                                                   Belediye Başkan Yardımcısı

 



BERKAY DÖNMEZ
2.04.2014 00:41:55
OZAN BEYE SORARIM 5 YIL BOYUNCA BANDIRMA HALKINA NE HİZMET GETİRMİŞLER?600 EVLER MAHALLESİ YERLİSİ OLMASINA RAĞMEN 5 YIL BOYUNCA BU MAHALLEYE BİR PARK DAHİ YAPMAYAN,600 EVLERİ ADETA TECRİT ALTINA ALIP GİRİŞ ÇIKIŞ SORUNUNU ÇÖZMEYEN BİR SÜREÇ SONUNDA NEYE TEŞEKKÜR EDİYORLAR?KOYUNUN OLMADIĞI YERDE KEÇİYE ABDURRAHMAN ÇELEBİ DERLERMİŞ.BUNLARIN Kİ BU HESAP.AYLIK EVİME GELEN SU FATURASI 120 TL İSTANBULDA AYNI HARCAMAYI YAPSAM 65 TL FATURA GELİRDİ.SİZ NE YAPTINIZ Kİ BU BANDIRMAYA HALA TEŞEKKÜR EDEBİLECEK YÜZÜ BULUYORSUNUZ?

demokrat
2.04.2014 11:24:46
Seçilen başkanı kutluyor,ancak bu teşekküre katılmıyorum.Bilhassa Ozan Bey`in etkisiz bir yöneticilik örneği sergilediğini düşünüyorum.Başkan Mirza sempatik kişiliği ile zaten zayıf ve handikaplı görünen rakiplerini alt etmeyi bildi.Seçim değil sayım gibi görsem de hayırlara vesile olmasını diliyorum.Sevgi ile kalın..

Kadir Pir
2.04.2014 21:44:04
600 evlerde oturan bir kişi olarak, sayın Ozan bey e , bu mahalleyi açık ceza evi konumunda bıraktıkları, giriş-çıkış kavşak sorununu çözmedikleri, bütün bir yaz ayını parke yol döşenmediği için toz içinde geçirttikleri için teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

hfaral
4.04.2014 08:02:12
600 Evler Mahallesi yarı açık ceza evi olduğu için güzel. Bandırmanın kaç mahallesinde büyükler çocuklarını oynaması için sokağa korkmadan bırakabiliyor. Bandırmada kaç sokakta çocuklar gönüllerince futbol oynayabiliyor. Bahçesi olan müstakil evleri Türkiye de kaç yerde görebilirsiniz. Tek temennin çok katlı yapılara müsaade edilmemesi. Mahalleme giriş çıkış için yol yapılmazsa Eti Maden Fab. ve Hava Üssü tarafına da genişleyemeyeceği için 600 Evler sürekli güzel kalacak.

Anahtar Kelimeler: Ozan Onurdan teşekkür
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli