Teşkilatlardan destek geldi

Teşkilatlardan destek geldi

CHP İl Başkanı Serkan Sarı'ya yapılan saldırı teşkilatlarca kınanıyor.

Bugün Balıkesir İl başkanlığımıza yapılan saldırıyı kınıyor. Başkanımız Serkan Sarı ve yönetim kuruluna büyük geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nde; insanlıktan nasibini almamış bir şahıs tarafından, hakkı hukuku ve adaleti hiçe sayarak CHP Balıkesir İl Başkanlığı'na fiili bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

Fikirlerin ve vicdanların göz ardı edilerek, ortak paydada toplanmak varken, insanların ayrıştığı ve birbiri tarafından ötekileştirildiği bu dönemde İl Başkanımız Sayın Serkan SARI nezninde yapılan bu saldırı partimize ve tüm Balıkesir halkına yapılmıştır.

Konuşarak, derdimizi anlatarak sorunları çözüme kavuşturmak daha kolayken, zor olan yolu seçerek kaba kuvvete ve şiddete başvuranlarla buna kayıtsız kalıp ortak olanlar, Cumhuriyet sevdalısı ve tarafsız adaletten yana hakim ve savcılar tarafından cezasız bırakılmayacaktır. Buna olan inancımız tamdır.

Bağırarak değil bağdaşarak, savaşarak değil kucaklaşarak, bizi bölecek olanlara inat tek yürek ve tek vücut olarak Balıkesir ve Türkiye için çalışmaya devam edecek ve bu kavga ortamını bitireceğiz.

Saldırıya maruz kalan başta İl Başkanımız Serkan SARI olmak üzere, İl yöneticilerimiz ve parti çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunmaktayız. İnsan haklarının anıldığı bu anlamlı günde partimize yapılan üzücü saldırıyı kınıyor ve bu gibi olayların hiç bir kişi, kurum ve kuruluşun başına gelmemesini temenni ediyoruz..

                                      CHP Balıkesir İlçe Başkanları



Anahtar Kelimeler: Teşkilatlardan destek geldi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli