Teslim oldu.

Teslim oldu.

Mesai arkadaşını vuran Melih Şen,"Kaza oldu."dedi.

Görevli olduğu Çelebi liman özel güvenlik firması Gözen güvenlikteki görevine son verilmesine gerekçe göstererek eski mesai arkadaşını vurduğu gerekçesi ile aranan Melih Şen teslim oldu.

Bilindiği gibi silahla yaralama olayı önceki gece yarısından sonra TCDD liman bölgesinde meydana gelmiş Melih Şen, eski mesai arkadaşı Seçkin Uz ile konuşmak istediği anda elindeki silah patlayarak güvenlik görevlisi Seçkin Uz´un yaralanmasına neden olmuştu.

Olaydan sonra kendi olanakları ile hastaneye yetişen Seçkin Uz derhal ameliyata alınmış, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesi ile ifadesi dahi alınamamıştı.

Silahla yaralama olayı mağduru Seçkin Uz uzun süren ameliyatın ardından yoğun bakıma, yaşamsal fonksiyonların düzenli hale dönmesi üzerine güvenli özel odaya alınmıştı.

Vurulma olayı ile ilgili olarak dün polise teslim olan Merih Şen, olayın tamamen kaza sonucu meydana geldiğini, silahın namlusunda kurşun olduğunu hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

Merih Şen, eski mesai arkadaşının silah ruhsatı almak istediğini, kendisinin de nasıl silah kullanılacağına dair bilgi verirken silah´ın bir anda patladığını söylediği öğrenildi.

Polisteki ifadesinin ardından hakkında düzenlenen evrak ile birlikte adliyeye sevk edilen Merih Şen tutuklanarak ceza evine kapatıldı.

/resimler/2015-10/23/0105471527874.jpg

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Teslim oldu
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli