Tetikdur’dan net mesaj

Tetikdur’dan net mesaj

Erdek Esnaf Odası başkan adayı Mustafa Tetikdur: “Odamızı sadece aidat toplayan bir kuruluş olmaktan çıkararak hizmet sunacağız”

Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan adaylarından Mustafa Tetikdur, “Bu göreve asla para için talip değilim. Seçilirsem, alacağım maaşın bir bölümünü ihtiyaç sahibi iki öğrenciye burs olarak vereceğim. Bu göreve seçilmenin onur ve gururu bana yeter” dedi.

Erdek’te 42 yıldan beri esnaflık yaptığını belirten Tetikdur, “Sürekli olarak esnafı geziyor ve göreve geldiğim takdirde onlar için yapmak istediklerimi anlatıyorum. Hepsinin ortak düşüncesi, Odamızın siyaset üstü bir çizgide, kendileri için hizmet sunması gerektiğidir. Ben de aynı düşüncedeyim” diye konuştu.

Ziyaretleri sırasında esnafın, bugüne kadar hiçbir şekilde bilgilendirilmediğini görmenin üzüntüsünü yaşadığını vurgulayan Tetikdur, şu değerlendirmede bulundu:

“Göreve seçildiğim takdirde gerçekleştirmek için çaba harcayacağım çalışmaları ‘Oda çalışır, esnaf kazanır’ başlıklı broşürümde açıkladım. Bu konuda girişimlerimi de sürdürüyorum. Örneğin Bandırma Özel Hastane yetkilileriyle görüşerek, onlardan Erdek esnafı için yapabilecekleri indirimi değerlendirdik. Onlardan, askeri birliklere ve üniversiteye yaptıkları yüzde 5’lik indirimi bizlere de uygulayacakları sözünü aldım. Yine esnafımıza sigorta primleri konusunda kolaylık sağlanması için çalışmalar yapıyorum. Daha gerçekleştirmeyi düşündüğüm çeşitli projelerim var. Kısacası, Odamızı üyelerinden sadece aidat toplayan bir kuruluş olmaktan çıkararak, esnafa gerçek hizmetleri sunan bir duruma getirmeyi amaçlıyorum.”   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Tetikdur’ mesaj
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı