Tezcan ?Satacak ne bıraktınız??

Tezcan ?Satacak ne bıraktınız??

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhuriyet Meydanı´nı dolduran Bandırmalılara seslendi.

Balıkesir CHP Milletvekili adaylarının da tanıtıldığı mitingde adaylar; Ahmet Akın, Fikret Şahin, Oğulcan Koçak ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve İl Başkanı Serkan Sarı, İlçe Başkanı Atilla Atakay halkı selamladı.

Konuşmasında Türkiye´nin her yerinde halkın ?Tamam? dediğini ileri süren Tezcan,  ?Türkiye´nin her yerinde insanlarımız tamam diyor. Genel Başkanımız CHP´liler değil herkesi için adale istiyoruz dedi ve milyonların desteği ile Ankara´dan başladığı yürüyüşü Maltepe meydanında da bitirdi. İktidardan gitmekten ödleri kopan Ak Parti yönetimi demokrasin önüne tuzak kurmaya kalktılar. İyi Parti´yi seçime sokmak istemediler. Bilmedikleri bir şey vardı Türkiye´de demokrasiyi sonuna kadar savunan bir CHP var. 15 milletvekili parti görevi ile İYİ Parti´ye geçti. O demokrasi kahramanlarından bir tanesi de burada. Hatırlayın o günleri Erdoğan ve Bahçeli çıldırdı. Şaşırdılar niye çünkü suçüstü yakalandılar 1. adım buydu. Sonra ittifak yasası çıkartalım MHP kurtulsun nasılsa bunlar ittifak kuramazlar dediler. Yine hesabı yanlış yaptılar yine CHP´nin var olduğunu unuttular.  Partiler bir araya gelip ?Milet ittifakını´ kurdu şaşırdılar 2. büyük adım millet ittifakıydı. Sonra CHP dışarıdan bir aday bulur getirir dediler ama bilmedikleri bir şey vardı CHP´nin başında koltuk sevdalısı biri yoktu, millet sevdalısı bir Kemal Kılıçdaroğlu vardı.  Tartışmaksa tartışan, laf yetiştirmekse laf yetiştiren kararlı mı kararlı Muharrem İnceyi Cumhurbaşkanı adayı yaptı. Biz 81 milyonu birleştirmeye yola çıktı. 15 sene önce yapılmış üniversiteyi biz yaptık dedi. Adnan Menderes Havalimanını biz yaptık diyor.?diye konuştu.

/resimler/2018-6/21/1218365308434.jpg

?SEN 90 YILLIK CUMHURİYETİN YAPTIKLARINI SATA SATA BUGÜNE GETİRDİN?

AK Parti iktidarının ülkede satacak bir şey bırakmadığına dikkat çeken Tezcan, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´a yüklendi. Tezcan,  ?24 Şeker fabrikasını satışa sen çıkardın 14´ünü sattın gerisini de seçim geldi satamıyorsun ama satmaya siyasi ömrün yetmeyecek. 25 Haziran sabahı CHP iktidarı ve Muharrem İnci ile o sattığın fabrikaları geri alacağız. O ihaleyi iptal edeceğiz. Tekeli, Telekomu, kim sattı bunlar sattı. TMO´nun da gayrimenkullerini satışa çıkardılar. Sen 90 yıllık Cumhuriyetin yaptıklarını sata sata bugüne getirdin. Şimdi bizim için satacaklar diyor. Satacak ne bıraktın? Bu millet bize inşallah bir kez daha yapma imkânı verecek. Türkiye´nin o büyük değerlerinin yeniden inşa edeceğiz.  16 yıllık iktidarlarında 6 milyon işsiz, 16 milyon yoksul yarattılar. Millet hesabını buna göre yapacak. Biz iktidarı Türkiye´ye yeni bir başlangıç yapmak için istiyoruz. İşsizliği yok edip yoksuzluğu yok edeceğiz. Eğitimi ayağa kaldıracağız. Sosyal devleti kurup adaletli paylaştıracağız. Sosyal devlet kimsesizlerin devleti olacak. Üreten Türkiye´yi kuracağız.?dedi.

/resimler/2018-6/21/1219019058577.jpg

Halkın ekonomik sorunlarına da değinen Tezcan,  CHP iktidarında asgari ücretin net 2200 lira, en düşük emekli maaşının ise 1500 lira olacağını sözlerine ekledi. Tezcan, meydandaki miting özcesi muhtarlara bir araya gelerek CHP´nin iktidar olması halinde muhtarlara büronun yanı sıra belirli bir bütçe vereceklerini ve her bir muhtarın sekreteri olacağını söyledi.

/resimler/2018-6/21/1219231871407.jpg



Anahtar Kelimeler: Tezcan Satacak bıraktınız
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli