TFF Hakemler ve Gözlemciler Derneğinden `` Kınama``

TFF Hakemler ve Gözlemciler Derneğinden `` Kınama``

TFFHGD BALIKESİR ŞUBE BAŞKANI; 18 Mart 2012 Pazar günü Balıkesir Merkez Ali hikmet paşa Bld. sahasında saat 15:00 da oynanan Barboros sefaspor ile Bigadiç Bld.spor arasındaki maçla ilgili açıklama yaptı.




BALIKESİR ŞUBE BAŞKANLIĞI

BASIN BİLDİRİSİ

18 Mart 2012 Pazar günü Balıkesir Merkez Ali hikmet paşa Bld. sahasında saat 15:00 da oynanan Barboros sefaspor  ile Bigadiç Bld.spor arasındaki  1.Amatör küme müsabakasının 90.dakikasında Barboros sefaspor takımının yöneticisi  Cem DEDE ve Barboros sefaspor  takımı oyuncusu Tarcan KAYA müsabakanın Hakemi Ömer ASLANTEKİN'e acımasız biçimde fiili saldırıda bulunmaları camiamızda büyük bir üzüntü yaratmış ve esefle karşılanmıştır.

Sporun barış, kardeşlik ve dostluk olduğunu, bu tür çağdışı davranışların sporun gerçek anlamına gölge düşürdüğünü, kendilerini Balıkesir ili sporunun bir parçası olarak gören, ancak spor ve sporcu ahlakıyla ile hiçbir şekilde örtüşmeyen bu tür kişilerin varlığını Türk ve Balıkesir ili sporu adına bir talihsizlik olarak görüyoruz.

Geri kalmış zihniyetin Türk ve Balıkesir futbolundan bir an önce ayıklanması dileğiyle yaşanılan bu olayı, Balıkesir ili spor kamuoyu önünde şiddetle kınıyor, ayrıca saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yüksek Türk adaleti önünde hesap vereceklerini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.


MEHMET ÖZKAN
TFFHGD BALIKESİR ŞUBE BAŞKANI




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli