TGB Bandırma Yöneticilerine Açılan Dava Ertelendi!

TGB Bandırma Yöneticilerine Açılan Dava Ertelendi!

TGB Bandırma Yöneticilerine Açılan Dava Ertelendi!

 

TGB Bandırma Yöneticilerine Açılan Dava Ertelendi!
       23 Aralık 2014´de Cumhuriyet Devriminin ilk öğretmenlerinden asteğmen Kubilay´ın şehit edilişinin yıl dönümünde anma düzenleyen ve bu anmada açtıkları pankart ile haklarında ´´Cumhurbaşkanı R. T. Erdoğan´a Hakaret´´ iddiasıyla dava açılan TGB Bandırma Yöneticisi 4 üniversite öğrencisi dün (19 Nisan) 4.kez hakim karşısına çıktı.

      TGB üyesi öğrencilerin avukatları Anayasa Mahkemesinden görüş talep etmesi üzerine dava 19 Temmuz 2016 gününe ertelenmiştir.

TGB Yöneticisi Tahir Köse mahkeme sonrası yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:
       ´´ TGB 10 yıldır vatanın birliği ve bütünlüğü için tüm fedakarlıkla mücadelesini sürdürüyor, sürdürmeye devam edecektirde. Bizler bugün burada ülkemizde ki gerici ve bölücü cepheye karşı dik duruş gösterirken, Adana´da TGB üyesi arkadaşlarımız İncirlik üssüne girerek Amerikan´ın kanlı postallı askerine çuval geçirdiler. Vatanımızın birliğini ve bütünlüğünü, Cumhuriyet Devrimi değerlerimizi tehdit edecek kim olursa olsun TGB´nin nefesini ensesinde hissedecektir! TGB olarak ´TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE´ şiarımız ile bir saniye bile tereddüt etmeden ´YA İSTİKLAL YA ÖLÜM´ diyerek mücadeleye devam edeceğiz.
       Değerli Bandırma Halkı! Unutmayalım ki ´Vatanı korumak çocukları korumakla başlar.´ Sizleri 23 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 da Cumhuriyet Meydanında yapacağımız açıklamaya ve hep birlikte çocuklara bayrak - balon dağıtmaya davet ediyoruz. 
       Tekrar tekrar aklımıza kazıyalım ve eşimize dostumuza duyuralım. ´´VATANI KORUMAK ÇOCUKLARI KORUMAKLA BAŞLAR!´´ 
/resimler/2016-4/20/2101067617356.jpg


  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı