THK 94 yaşında

THK 94 yaşında

Türk Hava Kurumu´nun kuruluşu Bandırma´da da kutlandı

Türk Hava Kurumu(THK), kuruluşunun 94. yılı, tüm ülke genelinde olduğu gibi Bandırma´da da kutlandı.

Varol Memişler´in başkanlığındaki THK Bandırma Şubesi yönetim kurulu, cumhuriyet alanındaki Atatürk anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular.

THK Şube Başkanı Varol Memişler, ?Bandırma Manşet?e yaptığı açıklamada, 94 yıl yaşayan bir kurumu dünyada bile bulmanın zor olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

?Atatürk, cumhuriyeti öylesine sağlam temeller üzerine oturtmuş ki, onun kurduğu THK, 94 yıldır dimdik ayakta. Bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. THK Bandırma Şubesi´nin bugünlere ulaşmasında şubemizde bugüne kadar görev yapan başkan ve yönetim kurullarının payı var. Biz, durağan bir dönemde aldığımız kurumumuza bir dinamizm kattık.?

          KAĞIT MODEL UÇAK ŞAMPİYONASI BANDIRMA´DA

2022 Dünya Hava Olimpiyatları Şampiyonası´nın Türkiye´de yapılacağına dikkati çeken Memişler, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmek istedikleri çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Memişler, çocukları ve gençleri havacılığa yönlendirmek ve havacılığı sevdirmek için çaba harcadıklarını belirtirken, şunları söyledi:

?24 Nisan günü, ?Ulusal Egemenlik ve Çocuk Haftası´ kapsamında, eski Şehit Mehmet Günenç, yeni Bandırma Ortaokulu salonunda kağıt model uçak şampiyonası düzenleyeceğiz. İlçemizdeki 48 ilkokul ve ortaokuldan 200 çocuğun katılacağı yarışmada çocuklarımıza çeşitli armağanlar verip, unutamayacakları bir gün yaşatacağız.?  Önder BALIKÇI

 



Anahtar Kelimeler: yaşında
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli