THK dan geleneksel iftar

THK dan geleneksel iftar

Bandırma THK geleneksel iftar yemeği ile muhtarları buluşturdu.

 

Bandırma THK´nun başarılı yönetimi göreve gelmesi ardından bir biri ardına yaşama geçirdiği sosyal çalışmalarından geleneksel İftar yemeğini gerçekleştirdi.

Bandırma´nın güzide mekanlarından Kufta´da gerçekleşen iftarda Köy muhtarları yanı sıra Belediye Başkanı Dursun Mirza hazır bulundu.

THK´nun geleneksel iftarında konuşan Başkan Varol Memişler, THK´nu deri, fitre ve zekat toplayan kurum olmasının ötesine geçirerek sosyal aktiviteleri ile kent yaşamına dokunduklarını söyledi.

Başkan Memişler, özellikle Festivalde gerçekleştirdikleri etkinliklerle başarılı bir projeye imza attıklarını, havadan Bandırma´yı resimleyen çalışmayı gelecekte kırsala da yayacaklarını söyledi.

Memişler, THK´nun kurumsal çalışmalarına da değindi. Bu noktada gençlerin THK Eğitim ve mesleki okullalrından mutlaka yararlanmaları gerektiğini hatırlattı.

Gecenin onur konuğu Başkan Dursun Mirza´da festivalde Bandırma´nın hava fotoğraflarını çeken uçuş ekibini plaket ile taltif ederken yaptığı konuşmada THK´nun sivil havacılıktaki önemine değinip, Yangınlarda, Hava ambulansı, tarımsal ilaçlamalarda THK´nun önemli misyon üstlendiğini, bu noktada Bandırma şubesinin de kendi bölgesindeki katkı ve katılımcı çalışmaların ile başarılı hizmetler verdiğini söyledi.

/resimler/2015-6/26/0907280624226.jpg

/resimler/2015-6/26/0907595468728.jpg

 



Anahtar Kelimeler: geleneksel iftar
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı