THK Çiçek bahçesine döndü

THK Çiçek bahçesine döndü

THK`nun yeni Başkanı Varol Memişler`e kutlama ve tebrik ziyaretleri sürüyor.

Bandırma`da sosyal kimliği ile tanınıp sevilen şahsiyet Varol Memişler`in THK genel kurulunda başarılı sunumu ile seçimi kazanması dortlarını sevince boğdu.

THK Bandırma Şube Başkanlığında ilk kez böylesine genç ve idealist bir başkanın göreve getirilmesi kurumsal çevre kadar yeni Başkan Memişler`in çevresinde de coşku ile karşılandı.

Genç Başkan Varol Memişler genel kurulun ardından oturduğu başkanlık koltuğunda yoğun tebrik ve kutlamaları kabul etmeye başladı.

Özellikle Memişler`in Bandırma daki tahsil süresi içinde birlikte okul okuduğu arkadaşları, yeni Başkan`a sundukları çiçeklerle THK çiçek bahçesine döndü.

Memişler, bir taraftan dostlarını ağırladığı makamda, diğer taraftan kurumsal yapının kent mozai`ne yansıması için herkezin bu kuruma sahip çıkması gerektiğine değinerek, THK`nun asıl sahibinin Türk Milleti olduğunu söyledi.

Memişler kurumsal yapı ve işlevselliğini aktif kılmak adına tüm kenti kucaklayan bir anlayışla Bandırma`nın beklentilerine kendi pencerelerinden bakıldığında ne yapılması gerekiyorsa, onun cesaretle ortaya konacağından kimsenin şüphesi olmamasını yeniledi.




  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı