THK´dan yeni bir etkinlik

THK´dan yeni bir etkinlik

Bandırma´da THK Türkiye Radyo Kontrollü 2 Metre Planör ligi yarışları

Türk Hava Kurumu (THK) Bandırma Şubesi ve  Hür-Kuş tarafından düzenlenen  ?Türkiye Radyo Kontrollü  2 Metre Planör ligi Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü arazisinde başladı.

/resimler/2019-7/28/1412544558016.jpg

Türk Hava Kurumu (THK) Bandırma Şubesi ve  Hür-Kuş tarafından düzenlenen  ?Türkiye Radyo Kontrollü 2 Metre Planör ligi Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü arazisinde başladı .

Açılış törenine Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, İlçe Emniyet Müdürü  Soner Duran ?ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, uçak ve havacılık meraklıları katıldı.

 Yarışmaya , Yalova, Bursa, Eskişehir, İstanbul  ve Bandırma takımları 3 kişiden oluşan  8 takım katıldı.  24 yarışmacı sporcunun yer aldığı şampiyonada Bandırma´yı Hür Kuş takımı temsil etti. Şampiyonanın açılışında konuşan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar havacılığın gelişmesi için gayret ettikleri söyledi. Yazar şunları aktardı, ? Havacılık önemli, son dönemde ülkemizde havacılık sektöründe önemli yatırımlar yapılıyor. Bugünkü yarışmada havacılık sektöründe farkındalık yaratma anlamında güzel bir etkinlik, Türk Hava Kurumu´nun Bandırma Şubesini tebrik ediyorum.? dedi.

Belediye Başkan vekili Ozan Onur´da takım sporcularına hoş geldiniz diyerek, ? Bu yıl yapılan 3. Yarışma iki gün sürecek. Bandırma halkı ve belediye olarak yarışmacılara başarılar diliyorum?

THK Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler, de açılış konuşmasında, amaçlarının bir farkındalık yaratmak olduğunu söyledi ve  bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmalar 2 gün sürecek. Ahmet PESEN

/resimler/2019-7/28/1412209088541.jpg



Anahtar Kelimeler: yeni etkinlik
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli