THK`dan, Başkan Mirza`ya teşekkür.

THK`dan, Başkan Mirza`ya teşekkür.

25. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm festivali katkılarından dolayı karşılıklı tebrik ve teşekkür aldılar.

25 Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm festivalinde bir dizi hava gösterisi yapan ve bu etkinlikleri ile festival semalarına ayrı bir güzellik katan THK Bandırma Şubesi başta Başkan Varol memişler olmak üzere yönetim kurulu üyeleri  Ahmet Özcan, Senem Gül Güler Pulat ve Halil Kapdağlı, Başkan Dursun Mirza`yı makamında ziyaret ederek hava gösterilerine verdiği katkıdan dolayı teşekkür edip, Hava gösterilerde çekilen sanatsal bir tabloyu kendisine armağan ettiler.

HTK Bandırma Şube Başkanı Varol Memişler ayrıca THK Genel Başkanlığı takdir madalyonu, Bandırma Şubenin teşekkür beratını kendine verdi.

Başkanlık makamındaki ziyarette, Bu yıl yapılan festival etkinliklerinin farklı programlarla zenginlik kazandığını belirten Başkan Mirza, özellikle THK`nun sıra dışı katkısından büyük mutluluk duyduğunu, bundan böyle THK`nun tüm etkinliklerine Belediye olarak katkı saglayacaklarını kaydetti.




  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı