THK`na tebrik ziyaretleri sürüyor.

THK`na tebrik ziyaretleri sürüyor.

THK Bandırma Şubesinin yeni Başkanı Varol Memişler`e tebrik ziyaretleri sürüyor.

THK Bandırma şubesinde önceki ay yapılan olağan genel kurulla Başkanlığa seçilen Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi varol memişler`e tebrik ziyaretleri sürüyor.

Yeni Başkan Varol Memişler yakaladığı değişim rüzgarı ile THK üyelerinin %70 desteğini alarak geldiği Başkanlıkta sevenleri tarafından yanlız bırakılmıyor.

Her gün sayısız tebrik ziyareti alan THK nun yeni Başkanı Varol Memişler, yaşamında ilkkez bağımsız bir organa Başkan adayı olduğunu ve bu ilk denemenin %100 başaıyla lehine sonuçlanması üzerine öncelikle kurum üyelerinin kendisine budenli ilgi gösterip katkı vermelerini büyük bir alçak gönüllülükle kabul ederek, bundan böyle yapacağı çalışmalarda pozitif enerji ile hareket edeceğini ifade etti.

THK yeni Başkanı Varol Memişler`in ilk ziyaretçileri arasından eski ilgenel meclisi üyesi İsmet Koçyiğit, Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç ve bazı Rüzgar telefon Erol Rüzgar, 

Eski Futbolculardan Şansal, Petrol İş semdikası Başkan İsmail Kaya ve yönetim kurulu, İşçi Partisi Başkanı neriman Çiçek ve yönetim kurulu THK `nun yeni başkanı Varol Memişler`i makamında ziyaret edip tebrik ve temennilerini dile getirenlerden bazıları.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı