TİCARET LİSESİNDEN ULUSLARASI BAŞARI

TİCARET LİSESİNDEN ULUSLARASI BAŞARI

Finlandiya'nın Lohja Kentinde Yapılan Uluslararası Şirket kurulumu yarışmasında Gönen Mirciler Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin de içinde bulunduğu bir grup, kurdukları FİNROTURK isimli şirket ile çeviri programı satışı planlayarak 1. oldular.

Geçen hafta Finlandiya’nın Lohja Kentinde Yapılan Uluslararası Şirket kurulumu yarışmasında Gönen Mirciler Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin de içinde bulunduğu bir grup, kurdukları FİNROTURK isimli şirket ile çeviri programı satışı planlayarak 1. oldular. Microsoft Finlandiya önderliğinde yürütülen yarışmaya Romanya’dan EAST TECH yazılım şirketinin de destek verdi ve üyeleri de yarışmada jüri üyesi olarak yer aldı. Öğrencilerimiz yarışma öncesi Lohja Luksia Eğitim kampusun’ de

JY24H kampına katıldılar. Okul müdürleri Nedim KURT, İngilizce Öğretmenleri İlker EREN ve Şenol GÜLÜNAY, Muhasebe ve Finansman öğretmeni Serap KÖSE ve Bilgisayar öğretmenleri İlknur AYDIROĞLU da öğrencilerimize rehberlik ettiler.

Öğrencilerimiz belge ve hediyelerini Finlandiya’ da yılın genç girişimcileri ödülünü kazanan ve şimdi kendi şirketini yöneten Riku KORHONEN, Elamysjuhlat OY şirket temsilcisi Saku LOUKONE ve East Tech Yazılım Şirketi Pazarlama Müdürü George PECHERLE tarafından aldılar.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false