Ticaret Odası Başkanından açıklama

Ticaret Odası Başkanından açıklama

Meclis Başkanı Muharrem İyianlar,Kosgeb kursu sertifika töreni nedeniyle açıklama yayınladı




Sayın Kosgeb İl Müdürü, Sayın Eğitmenimiz Ve Değerli Kursiyerlerimiz Öncelikle Hepinize Hoşgeldiniz Diyor, Saygıyla Selamlıyorum.

Sertifika Töreni Vesilesiyle Buluştuğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Bandırma Ticaret Odası Ve Kosgeb Balıkesir Hizmet Merkezi Müdürlüğü İşbirliği İle Gerçekleştirilmiştir.

Başta İstihdam Olmak Üzere Ekonomik Ve Sosyal Anlamda Son Derece Önemli İşlevler Yerine Getiren Girişimcilik Faaliyetlerinin Yaygınlaştırılması Büyük Önem Arz Etmektedir. Bu Kapsamda Ülkemizde Girişimciliğin Geliştirilmesinde Ve Desteklenmesinde Öncü Kurum Olan Kosgeb Başta Olmak Üzere Diğer Dış Paydaşlarımızla Çeşitli İşbirliklerinde Bulunmaktayız.

Girişimcilik Kültürünün Geliştirilmesi, Özellikle Gençlerimizin Kariyer Planlaması Yaptıkları Dönemlerde Kendilerine Girişimciliğin Bir Seçenek Olarak Sunulması, Gençlerimizin Girişimciliğe Teşvik Edilmesi Açısından Önemlidir. Bu Nedenlerle Bu Türden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin Yapılmasını Önemsiyoruz.

Bandırma Ticaret Odası Olarak Yapmış Olduğumuz Ne İş Yapsak Yarışması Ve Halen Etkin Bir Biçimde Hizmet Veren Genç Girişimci İş Geliştirme Merkezinin Açılması Da Odamızın Girişimciliği Desteklemek Amaçlı Yapmış Olduğu Çalışmalar Kapsamındadır.

Bu Eğitim Programının Gerçekleşmesinde İşbirliği İçinde Olduğumuz Kosgeb Adına Kosgeb Balıkesir Hizmet Merkezi Müdürü Sayın İsmail Özdemir'e, Eğitimlerde Çok Değerli Bilgi Ve Tecrübelerini Paylaşan Eğitmenimiz Sayın Murat Taşkın'a Teşekkürlerimizi Sunuyorum Ve Eğitimlerini Tamamlayarak Sertifikalarını Almaya Hak Kazanan Girişimci Adaylarını Kutluyor, Kendilerine İş Hayatında Başarılar Diliyorum.

Muharrem İyianlar
Meclis Başkanı



iş planı örneği
6.06.2012 19:52:01
• KOSGEB Girişimcilik Desteği hakkında ; -Destek alan sektörler nelerdir -Girişimcilik desteği şartları -Girişimcilik desteği süreci nedir -Girişimcilik desteği ne kadardır -Hangi iş fikirleri destek alır -Örnek girişimci iş planları -Destek almış iş planı örnekleri -Başarılı bir iş planı nasıl hazırlanır -Girişimcilik eğitimlerine nasıl katılabilirim vb KOSGEB destekleri ve desteği için

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı