Ticaret Odasından birlik toplantısı

Ticaret Odasından birlik toplantısı

Bandırma Ticaret Odası, oda ve meclis yönetimi, Esnaf odaları ve Borsa çevreleri ile ortak bir toplantı gerçekleştirdi.

Bandırma Ticaret Odası, Büyükşehir ile birlikte sosya ekonomik dengelerde değişim yaşanacağından hareketle Kentte faaliyet gösteren oda ve borsaları aynı çatı altında toplayarak birlik ve bütünlük noktasında beraber hareket edilmesini istedi.

Şehir Restoranttaki genişletilmiş akşam yemeğinde konuşan Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırma`nın yeni şehir ve çevre planı ile interlantını genişlettiğini, bir süre sonra yeni yatırımcıların geleceği Bandırma`da kurumsal kimlik anlamında birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesinin kent menfaati açısından önem arzettiğini söyledi.

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı:"Yön verici ve çözüm üreten kişi ve kurumlar olmalıyız. Ortak akıl ile projeler üretmeliyiz." 

 

Düzenlenen dayanışma yemeğinde. "Balıkesir`in büyükşehir olması ile birlikte belediyeler bütçeden daha fazla pay alacakları için büyüme hızlanacak, kalkınma ve yapılanma daha hızlı gerçekleşecek, Kent görünümüne, imajına daha çok önem verilecek, artan bütçe ile daha çok proje hayata geçirilecek, daha çok yatırımcıyı çekecektir. Bu yatırım ve kalkınma hareketleri istihdamı, dolayısı ile şehre olan ilgiyi arttıracaktır" dedi.

 

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ında açıklamış olduğu 1/100.000`lik çevre şehir düzeni planında Bandırma-Biga hattının sanayi bölgesi olarak belirlenmiş olduğuna dikkat çeken Kılkışlı,

 

"Bandırma`da hızla artan sanayi yatırımları bundan sonra daha da fazla olacaktır. Elimizde dinamikleri fazla, gelişime açık bir şehir var ve bizler oda başkanları olarak bu şehirde önemli kitleleri temsil ediyoruz. Yön verici ve çözüm üreten kişi ve kurumlar olmalıyız. Ortak akıl ile projeler üretmeliyiz. Bugün burada sizlerle bir araya gelmek istememizin sebebi Bandırma`ya hizmet eden sivil toplum kuruluşları olarak iletişim halinde olmamızın faydalı olacağı düşüncesidir. İnanıyorum ki bugün burada ve bundan sonraki  birlikteliklerde birçok görüş ortaya çıkacak, yeni projeler gündeme gelecektir." dedi.




  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli