Ticaret sicili semineri

Ticaret sicili semineri

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü ile Dış Ticaret ve İşletme Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik Ticaret Sicili” konulu bir seminer verildi.

Bandırma Meslek Yüksekokulundaki Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü ile Dış Ticaret ve İşletme Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik Bandırma Ticaret Odası konferans salonunda “Ticaret Sicili” konulu bir seminer verildi.

Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde Genel Sekreter Serap Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Hakkı Zakir İpek ve Ticaret Sicil Müdürü Semih Çintan sunum yaptılar. Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Osman Çenet, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yakup Ülker ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi M. Arif Kayacan ile öğretim elemanlarının da hazır bulunduğu seminere öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Seminerde söz alan Genel Sekreter Serap Özdemir, katılımcılara Bandırma Ticaret Odasının çalışmaları ve işleyişi konulu bilgiler verirken, Ticaret Sicil Müdürü Semih Çintan da Ticaret Sicili işlemleri hakkında dinleyicileri bilgilendirdi. Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Hakkı Zakir İpek ise Erasmus Programı ve Avrupa Birliği projeleri hakkında bilgi paylaştı. Seminer sonunda konuşmacılar öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Seminer, konuşmacılara teşekkür belgesi ve günün anısına çiçek takdimi ile sona erdi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı