Ticaretteki başarı, Siyasete yansıyacak mı?

Ticaretteki başarı, Siyasete yansıyacak mı?

MHP Başkan adayı Nazlıoğlu`` Üretken bir Erdek yaratmak istiyorum``

30 Mart 2014 te yapılacak yerel seçimler öncesinde aday ve aday adaylık sürecinin başlaması ile birlikte gözler ülkenin dört bir tarafındaki adaylara çevrildi.

AKP, CHP ve diğer partilerde aday adaylığı, temayül yoklaması, aday tespiti, anket çalışmaları tüm hızı ile sürerken MHP başta büyükşehir adayı İsmail Ok olmak üzere kritik ilçelerin adaylarını tespit ederek yarışta ilk start alan parti oldu.

Bandırma Manşet olarak partisine kısa sürede ivme kazandıran MHP Erdek Belediye Başkan adayı Z.Haluk Nazlıoğlu ile adaylığını konuştuk.

Nazlıoğlu, İş hayatından siyasi hayata geçiş noktasında yaşadığı kaygılarını anlattı.

Nazlıoğlu, Erdek`in Turizm odaklı, Tarım ve Hayvancılığı desteklenen, Temiz denize sahip, tamamlanmış çevre yolları, dahası Üretken bir kent yaratma noktasında kararlı bir yerel yönetimin, Büyükşehir ile bütünleşerek bölge milletvekilleri ve hükümet nezdinde ki pozitif yaklaşımlarla, kent beklentilerini çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi.

Nazlıoğlu, Erdek`i, mahalli bazda çözüm üretilmesi gereken konular ile genel anlamda çözüm gereken projeleri çok iyi analiz ederek akılcı ve zamanlama ile kaynak sağlayıp çözüme kavuşturulabileceğini söyledi.

Nazlıoğlu, Erdek`in tümüyle arıtma sorunundan, çevre yoluna, Turizminden, Tarımına yeniden planlanarak bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine işaret etti.

Kendisinin bir iş adamı olarak 25 yıldır Erdek`te yaşadığını, aile büyüklerinin kabirlerinin Erdek`te bulunduğunu, işini ve aşını Erdek`te temin ettiğini belirterek siyaseten hizmete talip olup borcunu ödemek istediğini vurguladı.

MHP Başkan adayı Nazlıoğlu, 21.yy hala Erdek`te bir hal, bir mezbaha, bir soğuk hava deposu, bir pazar yeri, bir otogar, bir spor kompleks`i olmayışının kısır döngü içinde kavgadan beslenen yerel siyasette sonuca götürülemediğini vurguladı.

Nazlıoğlu, Her seçimden sonra Erdek`te `` Ya taraf, yada ber taraf`` olma kuşkusunun tabanda bir birine selam vermeye çekinen küçük esnaf grupları yarattığını, Holegan grup yaratıp, kazanan ve kaybedilen taraf olmak kaygısının Erdek ekonomisini olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Erdek`i yeniden planlarken 5 gazino, 15 büfe ile planlanmaması gerektiğini vurgulayan Nazlıoğlu, Erdek`te kısa süreli kira kontratları ile küçük işletmelerin, gelecek kaygısı yaşadığını,  iş yerine gereken yatırımı yapamadığını, bununda ticareti önemli ölçüde etkilediğini ifade etti.

MHP Belediye Başkan Adayı, Düşündeki Erdek`i tarif ederken, Balıkçısı ile, Lokantacısı ile, ilçeye mahalle olan köydeki müstahsili ile bir bütün Erdek yaratarak kentin üzerindeki yılgınlığı aşmak istediğini belirterek, 

``İşi ve aşı olan insanlar mutlu topluluklar olarak kendisinin ve kentinin vizyonunu arttıracak çalışmaları katkı sağlar,  Erdek`in adını taşıyan ürünlerin standartlaştırarak pazarda pay sahibi olma konusunda deneyimlerim var, Ballıpınar`ın marka ürünü Kırmızı soğan buradan alınarak metropol kentlere Karacabey soğanı olarak pazarlanıyor.`` dedi.

MHP Başkan adayı Nazlıoğlu, Erdek`in Balıkçılığından, Zeytinine, Sporundan imarına yeniden planlamak istediklerini kentlerin sosyal ve ekonomik anlamda ivme kazanması için,  kentin içinde bulundurduğu değerleri markalaştırarak piyasadaki yerini almasından geçtiğini söyledi.

MHP Erdek Belediye Başkan Adayı Z.Haluk Nazlıoğlu`nun yerel seçimler trend`in de genel yayın yönetmenimiz Zeki Karadeniz ile yaptığı söyleşi video dan izleyebilirsiniz.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli