TIR lara derin inceleme

TIR lara derin inceleme

Bursa'da 4 kişinin ölümü 20 kişinin yaralandığı kazası ardından TIR'lara yurt genelinde inceleme geldi.

Dün saat 17.30 sularından İnegöl istikametinden Bursa istikametine seyrederken, frani patladığı iddia edilen TIR'ın Kestel yakınlarında onlarca otomobili biçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetmiş, 9'u ağır olmak üzere toplam 20 kişi yaralanmıştı.

Kaza sonrası AKUT ekiplerinin 4 saat süre ile verdikleri kurtarma mücadelesi ve ekiplerin yolu trafik'e açma çabaları sonrası ortaya çıkan katliam gibi kaza sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada yurt genelinde TIR lar üzerinde yapılan incelemelerde hassasiyet gösterilmesi uyarısında bulundu.

Uyarı sonrası denetime geçen trafik ekipleri hertürlü ihmal ihtimaline karşı karayollarında trafik'i olumsuz etkileyecek eksik ve aksaklara karşı derin bir inceleme başlatıldı. Bandırma Bölgesinde faaliyet gösteren Bölge Trafik ekipleri, Gönen, Balıkesir ve Karacabey yolları üzerinde, ilçe trafik ekipleri ise liman B kapısı girişinde gerçekleştirdikleri denetimlerde seri ceza uygulamasına gidildi.



Sebahattin Ergen
15.03.2021 20:19:40
Aynen katılıyorum inceleme yapılmalı bir onlara değil hepsine minibüslere ticari taksilerede adamlar devamlı sis farı acık geziyor gözümüzün feri gidiyor. 5 gün Hayrabolu yolunda bir tırcı yolu ortalamış geliyor sellektör yaptım oralı olmadı yolun tamamen sağına yanaştım aynamı kırıp gitti canımızı zor kurtardık. Bence denetim dahada sıkılaştırılmalı kurallara uyan çok az.

Anahtar Kelimeler: derin inceleme
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false