Tırık; Sorumluluğumuzun bilincindeyiz``

Tırık; Sorumluluğumuzun bilincindeyiz``

Sahil efsanesi Bayram izninden döndü, çalışmalar kaldığı yerden başlıyor.

Sahil efsanesi Erdekspor Bayram izni için çıktığı atilden bugün kente dönerek kampa yerleşti.

Erdekspor Teknik diretör Maksut Ünlü nezaretinde yarın başlayacağı hazırlık çalışmaları öncesinde dört oyuncu Erdekspor`dan ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı ekibin kadrosunda yer alan ancak takımın kategori atlayarak Bal lig`e terfi etmesi üzerine, yeni yapılanma ve forma giyme noktasında tereddütleri oluşan dört oyuncu takımla ilişkisini kesti.

Ön çalışmalarda oluşan tereddütler sonucu solbek Semih, sağ ön İsmail, Stoper Hami Erdekspor ile yollarını ayırarak Gönen Belediyespor ile görüşmelere başladı.

Ön çalışmalara deneme için katılan Sercan ise kendi isteği ile Erdekspor hazırlıklarından ayrıldı.

Diğer yandan Adana`dan gelen santrafor Çağlayan bugün kampa katıldı yarınki çalışmalarda kırmızı beyazlı ekip içinde yerine alacak.

22 Eylül`de başlayacak lig öncesinde ciddi bir hazırlık dönemi ve istikrarlı bir ekip kurma adına büyük özveri gösterdiklerini belirten Başkan Metin Tırık; Sorumluluğumuzun bilincindeyiz, Bal ligi 8 grupta mücadele edeceğimiz takımları yakın izlemeye aldık, Erdekspor uzun yıllar sonra mücadele vereceği bir üst kategoride beklenen performansı göstermesi için yönetim olarak teknik kadroya tam yetki verdik.`` dedi.

Başkan Tırık, altyapı olarakta Ocaklarspor`u 1. amatör kümede ciddi bir ekip olması için çaba sarf edeceklerini söyledi.







murat kasap
12.08.2013 10:01:49
syn tırık sizler grup atlamış olabilirsiniz yaptıklarınızla ama erdeklilerin gözündede küme düştünüz ..bal liginde başarılar

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı