TIR'ların Kavşak Düellosu

TIR

Kazaların kaçınılmaz adresi Hastane kavşağı, bu kez 2 TIR'ın düellosuna arena oldu. Ölüm yok hasar çok

Sayısız kaza oldu, sayısız canlar feca oldu, biz yazmaya bıktık ilgili kurumların kılı kıpırdamadı. Kent konseyi protesto yaptı. Ardından yayaya özel sinyalizasyon geldi. yetti mi? Elbette yetmedi.

Bandırma-Gönen Karayolu, Erdek, Devlet hastanesi, Fakülte ve Bölge trafik müdürlüğü kavşağından söz ediyoruz. Bu kavşakta artık parçalanmış insan cesetleri görmek is te mi yoruzzz!…

Söz konusu BERMUDA'yı aratmayan İlçe ve Bölge trafik amirliği istasyonu önündeki kavşakta bu akşam saat 20.oo sularında yine bir trafik kazası meydana geldi.

İnsanız yanılma olabilir bu akşamki kazada öncekiler gibi Gönen yönünden gelip orta bantta duran TIR karşı ışık yandığında kendisi için geçiş' in yandığını sanıp kavşaktan sola “Erdek” yoluna dönmek isteyince kızılca kıyamet koptu.

Çünkü aynı anda Bandırma yönünden gelip Gönen yönüne gitmekte olan başka bir TIR da kendisi için yanan yeşil ışığa riayet ederek gaza basınca iki TIR bir birine girdi.

Büyük gürültü koparan çarpışmanın etkisi ile devasa kamyonlar naylon poşet gibi bir yerlere fırlaması, kazaya tanık olanları nefesini kesti.

Olay yerinin yamacında bulunan Bölge trafik ekipleri kısa zamanla kaza yerinde trafik düzenlemesini ele alarak kazanın olası zincirleme devamı noktasında güvence oluşturuldu.

Kazada büyük bir şans eseri can kaybı olmazken her iki sürücü içinde unutulmaz bir tesadüfün iğne deliğinden geçerek hayata tekrar “Merhaba” demeleri akıllara bir kez daha Bandırma-Gönen karayolu, Erdek, Fakülte ve Devlet Hastanesi kavşağının ne zaman olması gereken standart 'a kavuşturulacağı sorusunun cevabı arandı…



Okan Gurler
20.09.2023 07:09:32
karayolları müdürlüğüne hergun şikayet dilekçesi yazıyorum ışık sistemi yanlış yorgun ve yabancı şoförleri şaşırtan bir kavşak önlem alın diye. Ama sonuç bu masa başında bukadar olur. Sahaya çıkın beyler.

vasfi akçetin
21.09.2023 12:26:40
Bu kadar sahipsiz bir kent var mıdır ülkemizde...Bu kazalar bağıra bağıra geliyor.Asıl genişletme ve alt-üst geçit buraya gerekli idi.Kimse oturup kalıcı çözüm odaklı çalışmıyor.Çok yazık bu güzel kente...

Anahtar Kelimeler: 'ların Kavşak Düellosu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı