TMO´da Ömer Güncü dönemi

TMO´da Ömer Güncü dönemi

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Sezgin: ?Ömer Bey, devletin güler yüzü?

Suat Ünlü´nün,  Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) İzmir Şube Müdürlüğü´nün Kontrol Memurluğu Baş Kontrolörlüğü ´ne atanmasıyla boşalan TMO Bandırma Şube Müdürlüğü´ne vekaleten, kurumda 18 yıldır müdür yardımcılığı görevini yürüten Ömer Güncü getirildi.

/resimler/2018-3/19/1931042306809.jpg

             ÖMER GÜNCÜ KİMDİR

Ömer Güncü, 05.06.1962´de, Balıkesir´in İvrindi ilçesinin Korucu Mahallesi´nde doğdu.

Bursa Tarım Meslek Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi´ni bitiren Güncü, TMO´daki görevine 01.07.1980´de başladı. Kurumda sırasıyla depo memurluğu, eksperlik, ticaret şefliği görevlerini yürütmesinin ardından son 18 yıldır TMO Bandırma Şubesi Müdür Yardımcısı olarak hizmet veren Güncü, hizmet süresi boyunca güler yüzü, yardım severliği ve çözüm odaklı çalışmalarıyla tanınıyor.

Eşi Bandırmalı olup, iki çocuk babası bulunan Güncü´nün, TMO Bandırma Şubesi´ne vekaleten müdür olarak atanması memnuniyet yarattı.

       SEZGİN: ?YERİNDE BİR ATAMA?

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin de atamayı doğru bulduğunu vurgularken, ?Ömer Bey´i, devletin güler yüzü olarak görüyoruz. İşini severek yapan ve sektörü çok iyi tanıyan Ömer Bey´in, bundan sonra da kuruma başarıyla hizmet vereceğine inanıyor ve kendisini kutluyoruz? dedi.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Ömer Güncü dönemi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli