TOBB VE GTO EĞİTİM YARDIMI

TOBB VE GTO EĞİTİM YARDIMI

Gönen Merkez ve Sarıköy Beldesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde okuyan öğrencilere 50.000.TL.'lik eğitim yardımı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği ve Gönen Ticaret Odası işbirliğiyle yapılan kampanya ile Gönen Merkez ve Sarıköy Beldesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde okuyan öğrencilere 50.000.TL.'lik eğitim yardımı.

Öğrenci yardımı, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ve Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent ZENGİNER tarafından Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ERBAY’a 625 öğrenciye dağıtılmak üzere teslim edildi.

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, yapmış olduğu açıklamada “Velilerimizin yükünü bir nebze de olsa hafifletebilmek amacıyla Türkiye Odalar Borsalar Birliği katkılarıyla 50.000.TL'lik yardım yapıldığını belirterek, bu vesile ile şahsım ve camiam adına 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında sevgili öğrencilerimize başarılar diler, değerli velilerimize de saygılarımızı sunar ayrıca bu kampanyada en önemli katkıya sahip bulunan Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’na da şükranlarımı iletirim” demiştir.



Anahtar Kelimeler: EĞİTİM YARDIMI
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false