Tofaş`ı 77-78 Banvit

Tofaş`ı 77-78  Banvit

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Banvit Tofaş`ı 77-78 yendi.

Tofaş-Banvit maçının ardından..

Itoudis, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, tur atladıkları için takımdaki tüm sporcuları tebrik etti.

Maç öncesinde oyunculara duygularını kontrol altına almaları için telkinde bulunduğunu belirten Itoudis, "İyi oynamasak da onları durdurduk. Daha iyi hız yaparak daha da iyi olabiliriz. TOFAŞ`a kolay sayı vermedik. İyi savunma yaptık. Oyunu kontrol altına aldık" diye konuştu.

Itoudis, TOFAŞ`ın iyi mücadele eden bir takım olduğunu dile getirerek, "Galibiyet, takım başarısı. Kenardan gelen oyuncuların 1 saniye de olsa 40 dakika da olsa takıma destek vermesi önemli. Bu maçın anahtarlarından biri de buydu. Ayrıca taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

-"Küçük hatalarla kaybettik"
TOFAŞ antrenörü Ahmet Çakı da play-off`a kalan son takım olduklarını hatırlatarak, "Bizim zorlanacağımız düşünüldü ama play-off maçlarına son iki haftada aldığımız galibiyetlerle kaldık" dedi.

Ligin son 7 maçının 6`sını kazanan takım olarak play-off`larda iyi performans ortaya koyduklarını ifade eden Çakı, "Küçük hatalarla kaybettik. Her şeye rağmen play-off`da iyi oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Takım halinde en iyisini yaptık. Kazanıp devam etmek istiyorduk ama olmadı. Banvit`i tebrik ediyorum" diye konuştu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı