TOG Atak´tan ortak proje

TOG Atak´tan ortak proje

´´GSK Gönüllüleri ve Toplum Gönüllüleri Vakfı etkinliklerine kaldıkları yerden devam ediyorlar!

´´GSK Gönüllüleri ve Toplum Gönüllüleri Vakfı etkinliklerine kaldıkları yerden devam ediyorlar!

/resimler/2017-5/17/1148354196644.jpg

2013 yılında başlayan Sağlıklı Gençlik Hareketi projesi 2017 Mayıs ayında yenilenen yüzüyle devam ediyor. Toplum Gönüllüsü Gençlerle GSK gönüllüleri, 4-7 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir´de Balıkesir Toplum Gönüllüleri Topluluğu´nun (BAL-TOG) düzenlediği TOG Atak projesinde bir aradaydı.

Türkiye´nin 60 farklı ilinden gelen Toplum Gönüllüsü Gençlerle gerçekleştirilen projenin ilk günü, tanışma ve İbrahim Betil´in konuşmacı olduğu panel ile başladı. İkinci gün projedeki okul etkinliğine katılan gençler, üçüncü gün 17 GSK (GlaxoSmithKline) gönüllüsünün de katılımıyla okulun fiziksel iyileştirilmesi ve köy okulunda eğitim gören çocuklara yönelik sağlık atölyelerinin de yer aldığı atölye çalışmalarıyla devam etti.

GSK Hakkında

Dünyanın önde gelen yenilikçi ilaç ve sağlık şirketlerinden biri olan GSK, insanların daha aktif olmalarını, kendilerini daha iyi hissetmelerini ve daha uzun yaşamalarını destekleyerek yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaktadır.

Türkiye´de GSK

GSK 50 yılı aşkın bir süredir faaliyette olduğu Türkiye ilaç sektörünün lider firmaları arasında yer almaktadır. GSK Türkiye, 750 çalışanla Türkiye´de sağlık çözümleri hizmeti sunmaktadır. GSK bugün en önemli sağlık alanlarında yenilikçi, etkin ilaç ve tedaviler üretmektedir. Bu alanlar arasında astım, KOAH, enfeksiyon, grip, akıl sağlığı, hepatit, nadir hastalıklar, sinir sistemi hastalıkları ile kalp damar ve sindirim hastalıkları yer almaktadır. GSK, toplum sağlığını korumak ve geliştirmek açısından büyük öneme sahip olan aşılar konusunda da liderdir ve zengin bir portföye sahiptir. GSK, Türkiye´yi bölgesel merkez yapmak yolunda önemli bir adım atmış ve 30 ülkeden oluşan GSK MEA (Ortadoğu ve Afrika) bölgesinin merkezini İstanbul´a taşımıştır. 2014 yılı itibariyle, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu´ndaki operasyonlar yeniden düzenlenerek, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Ukrayna´dan oluşan MENA/CIS isimli yeni bir bölge oluşturulup, Aralık 2015´te Rusya´nın da bu bölgeye katılımı ile bölge genişlemiştir. GSK, yeni bir operasyon modeli ile tedarik zincirindeki pazar taleplerini, stokları ve lojistik dağıtım aktivitelerini daha entegre ve daha optimize hale getirerek hizmet kalitesini maksimuma taşımayı hedefliyor. Bu yeni yapılanmanın bir parçası olarak, Orta Doğu ve Güney Afrika İlaç Tedarik Zinciri yönetim üssü, Pakistan Karachi´deki uydu operasyonları ile birlikte İstanbul oluyor. Türkiye´nin ilaç sektöründe bölgesel bir merkez olması yönünde güçlü birer adım olan bu kararlar aynı zamanda, Türkiye´ye olan güvenin de bir göstergesi niteliğini taşıyor.



Anahtar Kelimeler: Atak ortak proje
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli