Tolga Tosun’dan muhtarlara teşekkür

Tolga Tosun’dan muhtarlara teşekkür

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 54 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bandırma Belediye Başkanı Pandemi döneminde bugüne kadar özverili çalışmaları nedeniyle mahalle ve kırsal mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

 

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Paşakonak Çamlık Cafe’de düzenlediği toplantıda pandemi döneminde bugüne kadar özverili çalışmalarından dolayı mahalle ve kırsal mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Sizlerin başarısı bize yansır diyen Tolga Tosun konuşmasında şunları aktardı:

“Hepimiz tarihe şahitlik yaptık. Gerçekten çok zor ve meşakkatli bir süreçten geçtik. Koronavirüs pandemi ile birlikte ciddi şekilde devletimizin aldığı tedbirler ve bu tedbirlerin uygulanmasıyla beraber halkımız, vatandaşımız sokaklarına çıkamadı, fakat bizler seçilmiş kişiler olarak onlara hizmet etmek amacıyla  elimizden gelen çabayı da göstermeye çalıştık. Burada muhtarlarıma sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Gerçekten kendi mahallelerindeki dezenfektan çalışmalarını bırakıp Bandırma’ya gelip ilçedeki cadde ve sokaklarda traktörleriyle dezenfekte işlemlerine yardımcı oldular.  Birliğimizi beraberliğimizi korumanın en önemli sınavını birlikte yaşadık. Biz yerel yönetim olarak elimizden gelen desteği sizlerin kanalıyla vatandaşlara ulaştırmaya çalıştık. Şurada bütün Türkiye’de belediyelerin öneminin ne kadar büyük olduğu ortaya çıktı. Mahallemizin, muhtarlarımızın ne kadar büyük olduğu ortaya çıktı. Pandemi döneminde sizlerle birlikte 7/24 çalışarak,  en iyi hizmeti gerçekleştirdiğimize inanıyorum ”ifadelerini kullandı.

Tosun ayrıca belediye çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Selim Panç, muhtarların çok değerli çok kıymetli olduğunu söyledi.

Panç “ Sizlerde mahallenizin halkın oylarıyla seçildiniz. Hepiniz ayrı bir değerde insanlarsınız. Biz CHP olarak halk partisi olarak sizlere çok değer veriyoruz. Mahalledeki sorunları sizler daha iyi biliyorsunuz, Mahalledeki Ayşe teyzenin Ali amcanın sorununu sizler biliyorsunuz. Bu sorunları ilgili birimlere aktaracak olanlarda sizlersiniz. Onun için sizler çok çok kıymetlisiniz, değerlisiniz CHP olarak muhtarlara yaklaşımımız budur.” dedi.

Başkan Tosun toplantı sonunda 54 muhtarın istek ve dileklerine cevap verirken,

Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık’ta başkan Tolga Tosun’a arkadaşları adına teşekkür etti. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Tolga Tosun’ muhtarlara teşekkür
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli