?Top bizi sevmedi.?

?Top bizi sevmedi.?

Zeyyat Saygın; ?Maçın hakkı en kötü ihtimalle beraberlikti.?

 

Ziraat Türkiye kupasında ilk grup müsabakasını oynadığımız Amedspor karşısında oynanan oyunu ve alınan skoru yorumlayan spor editörümüz Zeyyat Saygın, skorum karşılaşmanın hakkını yansıtmadığını vurgulayarak Bandırmaspor´un da gerçek gücünü oyuna yansıtmadığını vurguladı.

Saygın bu olumsuzluklara birde top´un bordo beyazlı ekibi sevmediği bir karşılaşma oynanınca sonucun kaçınılmazlığına değinde ve bordo beyazlı oyuncuların Ümraniye maçında bu oyunlarının üzerine koymaları uyarısında bulundu.

Zeyyat Saygın; ?Beklemediğim bir sonuçtu. Amed kötü bir takım değil, çok derli toplu bir takım, buna karşı biz çok dağınıktık, özellikle maçın ilk yarısında karşı takıma çok oynama fırsatı verdik. Çok aşırı rotasyon vardı. Çoktan beri ilk 11 de görmediğimiz isimlerdi. Bunlar da eleştirmiyorum çünkü bunların da maç eksiği vardı. Maç kondisyonları son derece eksik. Celal Aras´ı nihayet görebildik. Kaleci Ethem son derece ağır, Hacı Mustafa çok çalışmasına rağmen, çok top ezdi. Maçın en iyisi B. Oğuz´du. Çift forvete geçtiğimiz anda orta alanı tamamen Amedspor´a kaptırdık. Ozan penaltıdan başka bir şey yapmadı. Ozan eski Ozan değil, bir an evvel eski ozana dönmesi gerekir. Değişiklikler de takıma bir katkı koyamadı. Biz bugün en kötü ihtimalle berabere kalabilirdik. Top bizi sevmedi. Bu oyunun üzerine Ümraniye´de mutlaka koymamız gerekiyor. Çocukların en kısa zamanda kendilerine gelerek Ümraniye maçında gerçek kapasitelerini yansıtmalarını diliyorum.? 

/resimler/2015-12/16/2041357926081.jpg



Anahtar Kelimeler: bizi sevmedi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli