TOP İHTİYACI KARŞILANDI

TOP İHTİYACI KARŞILANDI

TÜM OKULLARIMIZIN TOP İHTİYACI KARŞILANDI

Bandırma Belediyesi, okullara, spora ve sporculara verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Bandırma´daki tüm okulların top ihtiyacı Bandırma Belediyesi tarafından karşılandı. Ayrıca ilkokul birinci sınıfların tümüne satranç takımı ve saati verildi.

/resimler/2017-11/27/1830290044465.jpg

Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Spor Salonunda Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın katılımıyla okullara futbol, voleybol, basket topları, satranç takımları ve saati verildi.

/resimler/2017-11/27/1830499107356.jpg

Eğitimin, sporun, sanatın bilimin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dursun Mirza; ?Bugün gerçekten çok mutlu bir günü yaşıyoruz. Sayın Valimiz Ersin Yazıcıoğlu´nun başlattığı ?Sporda Yetenek 10´la Gelecek´ projesi kapsamında Sayın Kaymakamımızın da önderliğinde okullarımızın ihtiyacı kadar futbol, voleybol, basket toplarını, satranç takımları ve saatini dağıtıyoruz. 55 okulumuza 495 adet top dağıtıyoruz. Her okulumuza 3 adet basketbol, 3 adet voleybol, 3 adet futbol topu hediye ediyoruz. 20 okulumuza toplam 500 adet satranç takımı dağıtıyoruz. İlkokullarımıza satranç takımı yanında satranç kitabı da veriyoruz. Ayrıca 30 adet satranç saati 50 adet satranç takımını komiteye teslim edeceğiz? dedi.

/resimler/2017-11/27/1831157701576.jpg

Görev alanında olmamasına rağmen okullara her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Dursun Mirza, spora, sanata, kültüre özen gösterdiklerini söyledi. Dursun Mirza; ?Geçtiğimiz günlerde Bandırmada Kitap Günlerini gerçekleştirdik. Çok başarılı ve etkili oldu. Kitap Günlerini geleneksel hale getireceğiz. Bengi Projesi ve Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında okullarımıza kitaplar alıyor ve hediye ediyoruz. Kaymakamımız da bu projelere önderlik ediyor, kitapların 1516 tanesini Bandırma Belediyesi aldı. Ayrıca Bandırma Belediyesi, okullarımızın çevre düzenlemelerini de gerçekleştiriyor fiziksel mekânların geliştirilmesi için yoğun çaba harcıyoruz okullarımızın bizden isteklerine ayırt etmeden cevap veriyoruz. Evlatlarımızın daha güzel bir eğitim almaları mutlu olmaları için desteklerimize devam edeceğiz. Aynı şekilde Öğrenci Konukevi hizmetlerine devam ediyor Bandırma Belediyesi olarak Her yıl 500 çocuğumuza okul kıyafetleri ve ayakkabı hediye ediyoruz. Gençlik merkezlerimizde dans eğitimleri, kültürel ve sosyal dersler, resim, ahşap, boyama, gitar ve keman dersleri de veriyoruz. Kent dışına yarışmacılar gönderiyor ulaşımlarını temin ediyoruz. İmkân bizden oynamak sizden Mahalle Ligi´ne en üst düzey desteği veriyoruz. Üniversite öğrencilerimize sabah çorbası ikram ediyoruz. Her sabah çorbalar Bandırma Belediyesi´nden, yine üniversitenin Bahar Şenliklerine destek veriyoruz.  Bütün bu yapılanlar gençlerimizin daha iyi yetişmesi, başarılı olmaları, ülkemizi güzel ve aydınlık bir geleceğe taşımak, Bandırmayı daha çağdaş daha modern daha sosyal bir kent yapmak için destek veriyoruz. Yapılan tüm çalışmalar hepsi pırıl pırıl olan gençlerimiz için. Hayırlı uğurlu olsun? dedi.

/resimler/2017-11/27/1831400983287.jpg

Okullara verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür eden Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar; ?Güzel bir projenin açılışını yapıyoruz. Bu projeyle 2 temel amacımız var. Kaliteli, ahlaklı, güzel sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz bir taraftan da doğru bir eğitimin zinde beyinlerle ve vücutlarla yapılacağına inanıyoruz. Bandırma Belediyesi ve Belediye Başkanımız Dursun Mirza yaptığımız tüm projeleri destek vermek ile beraber maddi yükünde altına giriyor. Bu yüzden Başkanımız Dursun Mirza ya teşekkür belgesini takdim ediyor başarılarının devamını diliyorum? dedi.

/resimler/2017-11/27/1832053015042.jpg



Anahtar Kelimeler: İHTİYACI KARŞILANDI
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli