Törene, Pandemi etkisi

Törene, Pandemi etkisi

Bandırma'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Pandemi gölgesinde gerçekleşti.

Bandırma'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı pandemi gölgesinde gerçekleşti. Cumhuriyet alanında saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan tören, Kaymakam Günhan Yazar ve beraberindeki protokolün törene katılan kamu kurum, kuruluşları idarecileri, siyasi ve sivil toplum kuruluşları yanı sıra Gaziler ve sivil vatandaşların bayramını kutlaması ardından kürsüye gelen Kaymakam Günhan Yazar, yaşanan zor şartların altında zorunlu kısıtlama sonucu böyle davranmak durumunda kaldıklarını açıkladı.

Pandemi mücadelesi sonrası daha coşkulu bayramlar dileğinde bulunan Kaymakam Yazar'ın konuşması ardından tören sona erdi.

Törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Belediye Başkanı Tolga Tosun, C. Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Tarakçı, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, Gaziler, dernekler ve daire müdürleri katıldı.



Anahtar Kelimeler: Törene Pandemi etkisi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli