TOST VE AYRANI ÇOK BEĞENDİ

TOST VE AYRANI ÇOK BEĞENDİ

Yollara düşen Muharrem İnce, Susurluk'tan geçti.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketi’nin 4 Eylül programı belli oldu. Twitter hesabından programı paylaşan İnce, 4 Eylül 08.40’da İstanbul Havalimanı’ndan Sivas’a giderek hareketi başlatattı. Sivas’ta Havalimanı’nda bir konuşma yapan  İnce, Sivas Kongre Binası ve Madımak ziyaretinin ardından Sivas yerel basını ile sohbet etti. Muharrem İnce Sivas programından sonra ise saat 16.00’da otobüs ile Ankara’ya hareket ederek. 

Muharrem İnce programı sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaştı: 

“Demokrasimizi güçlendirmek, ekonomimizi büyütmek, hepsinden de öte milletimize umut olmak için çıktığımız yolculukta Memleket Hareketi için yaptığımız hazırlıklara son sürat devam ediyoruz. 

            Bugün itibari ile Balıkesir’e seyrederken Susurluk’ta bir mola vererek Susurluk’un Meşhur tost ve ayranının tadına bakmadan geçmek istemedi. Ekibi ile birlikte Susurluk  Belediye Dinlenme Tesislerinde mola vererek Susurluk’un coğrafi işareti alınmış tost ve ayranından tadarak Balıkesir’e doğru yoluna devam etti Bizlerde yolu açık olsun Susurluk halkını niye ziyaret etmiyorsunuz dediğimiz de öncelikle İller bazında gezi ve ziyaretlerimizi yapıyoruz. Daha sonra da her ilçeye kısmet olursa gitmeye halkımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz diye beyanda bulundu. Pandemi dolayısıyla Tesislere içeri girmediklerini aracın içerisinde ihtiyaç gidererek yolumuza devam edeceğiz beyanında bulundu. Susurluk’tan İNCE bir rüzgar esti geçti.  İbrahim PAMUKÇU  Susurluk 



Anahtar Kelimeler: AYRANI BEĞENDİ
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı