Tosun;?Hazırım?

Tosun;?Hazırım?

CHP Belediye Başkan Aday Adaylarından Av. Tolga Tosun, ?Gençlerin önü açılmalı, ben hazırım.?

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Av. Tolga Tosun Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Çalışmaları konusunda bilgi veren Tosun ,?Yoğun bir programımız var. Aday Adaylığını açıkladıktan sonra daha aktif hale geldi. Geziyoruz, insanlara dokunuyoruz. Başkan olma isteğimin temelini insanlara dokunmak, hizmet etmek. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz.? dedi.

Sanayi konusuna bakış açısının sorulması üzerine Tosun, ?Ağır sanayi ile ilgili biliyorsunuz dava açtık ve ardından bu alanı daha küçük hale getirdiler. Bandırma ve Erdek bizim için çok önemli. Sanayileşme büyükşehir ya da Bandırma belediyesinin tekelinde değil. Burada önemli olan maksimum düzeyde denetleme yetkisi olması ve bunların belediyede olması gerekli.?diye konuştu.  2009 yılından bu yana siyasetin içinde olduğunu belirten Tosun, ?Belediyecilik alanında kendimi yetiştirdim. Birçok komisyonda görev aldım. Aktif olarak 10 yıldır siyasetin içinde tecrübe kazandım. Belediye başkanı olmaya kendimi hazır hissediyorum.  Bu kararı alırken tek başıma değildim. Birçok kişi ile konuşarak bu kararı aldım. Ailemde beni bu konuda ciddi olarak destekledi.? dedi.

/resimler/2018-10/26/1940314124933.jpg

?GENÇLERİN ÖNÜNÜN AÇILMASI GEREKİYOR?

Siyasette gençleşmenin yanı sıra donanımlı gençleşmenin önemli olduğuna değinen Tosun,?İnsanlar gençlerin öne çıkmasına yavaş yavaş alışıyor. İnsanlar çok iyi karşılıyor. Her yerden destek alıyoruz. Bence her aşamada gençlerin toplumun sorunlarına taraf olması gerektiğini düşünüyorum. Büyükler pek ön açmak istemiyorlar, arkamızdan gelecek yeni gençlerinde önünü açmamız gerekiyor.? diye konuştu. Tosun CHP´den Belediye Başkanı adayı olup ardından Belediye Başkanı seçilmesi durumunda halkın içinde bir belediye başkanı olacağını söyledi.

/resimler/2018-10/26/1923340042515.jpg



Anahtar Kelimeler: Tosun Hazırım
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli