Trabzon`a umutlu gittiler

Trabzon`a umutlu gittiler

Hedefi yüksek tutan Bandırma Genç Bayanlar Basketbol takımının hedefi 1. lig


Bandırma Genç Bayan Basketbol takımı paylaşan: zeki-karadeniz-332

20-25 Mayıs Tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek, Türkiye Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonasına katılacak olan Bandırma Genç Bayanlar Basketbol takımımız, bu sabah ilçe basını ile kahvaltıda buluştu.

Yapılan hazırlıklar ve Trabzondaki iddialı rakiplerin içinde dereceye girme arzusundaki Bandırma Genç Bayanlar Basketbol takımı Türkiye’nin en iyi 16 Takımı arasında yer alacak.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın da bulunduğu zorlu rakiplerle karşılaşacak kızlarımız, Bandırma’yı en iyi şekilde temsil edecek.

Bandırma Basketbol Kulübü As Başkanı Harun Balat Konu hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdi; “ Uzun ve zor bir sezonun ardından, bu şampiyonaya katılmaktan ötürü son derece memnunuz. Aslında önümüzdeki sezon katılmayı hedeflediğimiz bu şampiyonaya 1 sene önce katılmak bizi son derece memnun etti “

Bandırma Basketbol Antrenörü Gülşah Özgül yönetiminde günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren kızlarımıza Trabzon’da düzenlenecek Türkiye Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonasında ülkenin en iyi takımları ile olan mücadelelerinde başarılar diliyoruz.’’ Dedi.

Bandırma Genç Bayanlar Basketbol takımı daha sonra Bandırma`nın sembolik yapısı eski iskele binası önünde poz verdi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli